Pandurii au nouă absenţi la Urziceni

Pandurii nu pot miza pe nouă jucători la meciul de vineri pe care îl vor susţine în compania campioanei României, Unirea Urziceni. Este vorba de Cardoso - suspendat, Păcurar, Dedu, Orac, Murgan şi Stanca – accidentaţi şi Arrieta, Tilincă şi Ghindeanu – retrogradaţi la echipa a doua. Tot pe lista absenţilor se poate adăuga şi al treilea portar, Vladimir Livshit, plecat din ţară pentru a rezolva problema vizei, Cârţu apelând pentru a-l înlocui la un portar de la echipa a doua.

Pe lângă faptul că joacă cu echipa campioană şi nu pot emite prea mari pretenţii de la acest joc, Pandurii nu au nici efectivul complet la meciul cu Unirea pe care îl abordează cu cinci jucători de la Pandurii 2. Sorin Cârţu are mari probleme de lot înaintea partidei de vineri din cauza suspendărilor, accidentărilor sau retrogradărilor.

Orac are edem muscular

Tehnicianul pandurilor nu va putea conta la acest meci pe Cardoso care este suspendat dar nici pe Orac, Murgan, Stanca şi Păcurar care sunt accidentaţi, Dedu nefiind refăcut după o accidentare mai veche. Dintre accidentările recente, cazul lui Orac a stârnit controverse, Cârţu fiind sceptic în ceea ce priveşte problemele medicale ale acestuia: „Vedem ce avem la dispoziţie pentru acest meci şi alegem acolo pentru că Orac am înţeles că are un edem muscular, nu are întindere, dar oricum nu va putea juca. Are vânătaie acolo dar nu ştiu de unde, ce contacte a avut-  Nu merg la mine din astea”. Orac a luat o pauză de la antrenamente, acesta lipsind ieri de la pregătire din motive medicale.

Murgan are ciupitură de menisc

Un alt jucător cu probleme medicale este Murgan care are o ciupitură de menisc  şi va trebui să se opereze însă numai după ce meniscul se va rupe, el urmând să revină la pregătire în câteva zile. „Murgan nu va putea juca pentru că are ciupitură de menisc şi trebuie să se apuce să facă ceva pregătire şi să joace în continuare. Acesta e antidotul pentru o ciupitură de menisc, ori se rupe ori joci în continuare că nimeni nu te operează când e ciupitură de menisc”, a explicat ieri Cârţu. Jucătorul face deja antrenamente uşoare iar ieri s-a pregătit cu Pandurii 2 dar fără a intra la minge, urmând ca de azi să reînceapă antrenamentele normale.

Stanca are o tasare a vertebrelor

Problema cea mai gravă este cea a portarului Stanca, acesta părăsind terenul accidentat la Mediaş din cauza unei probleme la spate. Acesta a plecat ieri la Bucureşti pentru a fi diagnosticat şi de un specialist în domeniu, medicul Ion Şerban explicând că portarul ar putea lipsi chiar şi două luni. „Stanca este accidentat şi are probleme cu spatele deci sunt nevoit să apelez la portarii de rezervă”, a spus ieri Cârţu care a apelat ieri la portarii echipei a doua supărat că nu poate conta pe jucătorii pe care se baza: „Când ai nevoie de ei sunt ba pe la cabinetul medical, ba sunt suspendaţi. Asta este starea de fapt de la Pandurii”.

Pandurii s-au antrenat ieri dimineaţă pentru ultima dată la Târgu Jiu, lotul plecând la ora prânzului spre Bucureşti de unde azi va merge la Urziceni pentru ultimul antrenament înaintea meciului de mâine cu campioana.

Vizualizări: 95

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: