Pandurii n-au câştigat până acum cu Dinamo la Târgu Jiu

Pandurii n-au câştigat niciodată pe teren propriu în faţa echipei Dinamo, care a înregistrat trei victorii şi un egal la Târgu Jiu. În schimb Pandurii au reuşit de două ori să învingă pe Dinamo la Bucureşti, o dată în Cupa României şi o dată în campionat, anul trecut meciul din Ştefan cel Mare încheindu-se la egalitate.

Antrenorul pandurilor e conştient că echipa sa nu va avea un meci uşor cu Dinamo, formaţia din Ştefan cel Mare fiind una dintre echipele de top pe care Sorin Cârţu le apreciază.  Acesta recunoaşte că va avea un meci greu cu Dinamo şi spune că îşi doreşte să obţină un rezultat pozitiv la această partidă chiar dacă oaspeţii de joi au demonstrat că sunt în formă în ultima perioadă: „Ei se află pe o pantă ascendentă şi sunt cea mai bună echipă, cel puţin momentan. Jocul lor demonstrează asta şi tot ce ne dorim e să scoatem un rezultat pozitiv. Chiar şi un egal e bun la un astfel de meci”.

Cârţu a fost aproape de a antrena şi pe Dinamo la un moment dat prin prisma relaţiei de prietenie pe care o avea cu fostul acţionar de la Dinamo, Gigi Neţoiu, o relaţie despre care acum a refuzat să vorbească: "Lucrurile acestea nu mai contează. De ce să mai vorbim despre ele?! Important e să le găsim dinamoviştilor punctele slabe, chiar dacă au un lot valoros şi vor găsi soluţii pentru a înlocui jucătorii cu probleme”.


Galerie foto


Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: