Cârţu a convocat 21 de jucători pentru meciul cu Dinamo

Fotbaliştii de la Pandurii Târgu Jiu se află de luni în cantonament la Hotel Sport unde vor rămâne toată săptămâna, până la meciul cu Gaz Metan Mediaş. După meciul cu Dinamo jucătorii nu vor mai primi nici o zi liberă, urmând să plece la Sibiu unde vor pregăti meciul cu Gaz Metan Mediaş care va fi programat duminică.

Gorjenii sunt cantonaţi în incinta stadionului Municipal unde au fost luate măsuri speciale de restricţionare a accesului în zonă pentru ca fotbaliştii să se poată antrena în linişte. „Echipa a intrat de ieri în cantonament şi acum ne pregătim pentru meciul cu Dinamo. E un meci important pentru noi şi avem nevoie de linişte pentru a ne pregăti”, a declarat antrenorul Sorin Cârţu care a convocat în lot un număr de 21 de jucători înaintea acestui joc.

Din lotul care a făcut deplasarea la Galaţi a fost exclus doar  atacantul Tilincă, alăturându-se lotului jucătorii care au lipsit etapa trecută, Stromajer, Rusu şi Hidişan care au fost suspendaţi precum şi Kamara care a avut unele probleme medicale. Pregătirea jocului cu Dinamo a început imediat după Paşte, luni fiind programat un prim antrenament la ora 17:00 iar ieri Cârţu programând două şedinţe de pregătire şi o vizionare a unui meci. Ambele antrenamente de ieri au fost susţinute pe terenul sintetic de la Târgu Jiu, terenul de antrenament al echipei fiind afectat de ploile căzute în ultimele zile.

Tehnicianul pandurilor nu a uitat jocul de la Galaţi a cărui analiză a făcut-o cu echipa dar deja se gândeşte la meciul cu Dinamo pe care nu vrea să-l piardă deşi recunoaşte că cei de la Dinamo pornesc ca favoriţi: „Nu ne mai gândim la meciul din etapa trecută acum, dar la  cum s-a jucat la Galaţi e bun şi egalul obţinut acolo. Acum, la meciul cu Dinamo încercăm să luăm ceva, un punct sau toate trei. Nu putem şti nimic dinainte când jucăm cu Dinamo, e Dinamo şi e favorită la acest meci”.

Vizualizări: 153

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: