Pandurii, bătuţi de Voinţa Sibiu

Pandurii au pierdut primul meci amical din intersezon, contra divizionarei secunde Voinţa Sibiu. Oamenii lui Grigoraş s-au descurcat perfect cât timp au fost titularii pe teren dar au clacat în repriza secundă când Grigoraş a rulat întreg lotul. Pandurii au condus cu 2 la 0 dar Sibiul s-a impus la final cu 4 la 2.

Pandurii, repriza întâi:

Lazar - Pleaşcă, Viera, Chiricheş, Grecu - Băcilă, Pintilii, Voiculeţ, Vranjes -  Lemnaru, Stromajer.

Pandurii, repriza a doua:

Mingote - Rusu, Tătaru, Rada, Vlad -  Nistor, Avramescu, Cristea -  Bucur, Alex Grigoraş, Cardoso.

Voinţa Sibiu: Zăvoi - Forika, Apostol, Grigore - Bunea, Tătar, Măjer, Neguţ (Martinescu 30), Lungu -  Hardău,Popa.
După pauză au mai intrat: Bordea - Beza, Miclea, Hallmen, Cârstean, Ghiţă.

La 5 zile de la debutul cantonamentului de la Sibiu, Grigoraş i-a văzut la joc pe elevii săi într-un amical. A avut şi motive să zâmbească în prima repriză dar evoluţia jucătorilor de rezervă din partea secundă ar trebui să-i dea de gândit. Pandurii par să aibă un prim 11 gata să se bată cu orice echipă din liga întâi dar pe banca de rezerve soluţiile sunt puţine şi ineficiente.

Titularii OK

Grigoraş a trimis din primul minut în teren exact echipa pe care vrea s-o folosească şi în campionat. Rezultatul s-a văzut imediat şi pe tabelă. După ocazia mare a lui Lemnaru, acelaşi atacant a deschis scorul în minutul 18 în urma unui şut al lui Băcilă respins în faţă de portarul sibian. Goalkeeperul pandurilor, David Lazar şi-a intrat şi el în rol şi a respins 3 şuturi periculoase. Gorjenii şi-au majorat avantajul în minutul 32 prin Băcilă care a reluat simplu din careu. La pauză a fost 2 la 1 după ce Popa a înscris pentru sibieni surprinzându-l pe Lazar ieşit din poartă.

Rezervele KO

Grigoraş a schimbat toată echipa la pauză şi i-a aruncat în teren şi pe cei doi jucători aflaţi în probe, Bucur şi fiul antrenorului Alex Grigoraş. Repriza a fost însă una de coşmar. Lipsa de omogenitate dar şi de experienţă a jucătorilor trimişi pe teren s-a simţit imediat iar Sibiul a pus stăpânire pe joc. Voinţa a marcat de 3 ori prin Beza, Martinescu şi Halman şi s-a impus cu 4 la 2. În timp ce Grigoraş e acum la ora primelor concluzii, sibienii sunt cu gândul la barajul de promovare în prima ligă contra celor de la Săgeata Năvodari, programat pe 2 şi 6 iulie.

"Am jucat cu Pandurii un meci foarte util. Pentru mine şi cred că şi pentru gorjeni a contat prima repriză în care s-a văzut că Pandurii e o echipă de Liga 1, acolo unde sperăm şi noi să ajungem. Băieţii au jucat bine şi asta m-a mulţumit. Le mulţumesc Pandurilor că au fost disponibili să joace cu noi" Alexandru Pelici, antrenor Voinţa Sibiu (sursa liga2.ro)

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: