Pandurii, cantonament de pregătire la baza proprie

Pandurii nu va efectua nici în acest an cantonamente de pregătire centralizată în zone de munte sau în afara ţării cum fac majoritatea echipelor din Liga 2. Jucătorii lui Adrian Bogoi se vor pregăti tot la baza proprie de la Târgu Jiu, chiar dacă în perioada următoare se anunţă caniculă.

Problemele financiare care au afectat Pandurii în ultimii ani au făcut ca echipa să nu îşi mai permită pregătirea în cantonamente montane sau în afara ţării. Acest fapt pune în dificultate echipa tehnică, dar şi jucătorii care sunt nevoiţi să suporte canicula verii pe terenurile de la Târgu Jiu. De asemenea, în aceste condiţii, adversarii pentru meciuri amicale sunt foarte greu de găsit pentru că majoritatea echipelor din acest eşalon sau de Liga 1 sunt plecate în stagii de pregătire sau la turnee de meciuri amicale, iar cele din Liga 3 nu au început pregătirea. Pentru prima săptămână de pregătire centralizată, Pandurii are deja perfectat un meci amical cu un adversar puternic, Hermannstadt Sibiu, o formaţie din Liga 1, care se află şi ea tot la începutul pregătirii.  FC Hermannstadt a susținut deja primul amical din această vară sâmbătă, 29 iunie, pe Stadionul ”Municipal”, cu CSM Școlar Reșița, scor 1-0.

Formaţiile din Liga 2 care şi-au propus în acest sezon promovarea au deja perfectate câte două stagii de pregătire, Rapid (Poiana Braşov şi Turcia), Petrolul (Braşov şi Turcia), FC Argeş (Curtea de Argeş şi Turcia).  

De asemenea, majoritatea echipelor cu pretenţii şi-au definitivat lotul înainte de a pleca în cantonamentele de vară, la Pandurii lotul nefiind încă definitivat pentru că nu toţi jucătorii aflaţi la final de contract, la data de 30 iunie, au semnat prelungirea contractelor.

Antrenorul Adrian Bogoi a avut la dispoziţie în prima săptămână de pregătire 23 de jucători (Bogdan Dănăricu nu este încă apt pentru pregătire), mulţi dintre aceştia fiind juniori ai clubului gorjean. Luni după-amiază aceştia se vor reuni la baza de pregătire a clubului, de la centrul de Copii şi Juniori, unde cei 25 de jucători pe care va miza tehnicianul pentru acest stagiu vor fi cantonaţi la hotelul propriu.

Pe lângă jucătorii aflaţi deja la pregătire după reunire li se vor mai alătura şi alţi componenţi ai lotului din sezonul trecut, fiind aşteptaţi în aceste zile şi Daniel Ciobanu, Patrik Popescu şi Harry Kim. Alexandru Vodă este în probe la FC Hermannstadt în această perioadă, dar este posibil ca şi acesta să revină la Târgu Jiu.

Vizualizări: 974

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: