Pandurii, cantonamente în Bucureşti cu Iordănescu antrenor

Încă o serie de dezvăluiri şocante scot la iveală risipa care se făcea la Pandurii Târgu Jiu în timp ce antrenor a fost selecţionerul Edi Iordănescu. Marin Condescu l-a acuzat pe Edi Iordănescu că a generat cheltuieli uriașe în perioada în care a lucrat la Pandurii, prin organizarea cantonamentelor și a ședințelor de pregătire la București şi a unor cantonamente exotice.

Într-o scrisoare deschisă devenită publică în urmă cu câteva zile Marin Condescu i-a imputat lui Edward Iordănescu iminentul faliment al clubului, forțat de risipa și pretențiile perechii Edi Iordănescu - Narcis Răducan. În direct la GSP Live, Marin Condescu i-a adus acuzații noi actualului selecționer dezvăluind că în perioada în care echipa era pregătită de Iordănescu, antrenamentele și cantonamentele se desfășurau la București, pentru că Iordănescu „nu se putea deplasa la Tg. Jiu”. Condescu acuză că acele cheltuieli, împreună cu o serie de cantonamente în străinătate, au generat o gaură în bugetul clubului. „Deși aveam una dintre cele mai bune infrastructuri la Târgu Jiu, clubul Pandurii își mutase toată pregătirea, toate cantonamentele în București. Sute de mii de lei cheltuiți cu echipa deplasată din Târgu Jiu și cazată în București pentru ca echipa să fie cât mai aproape de domnii Iordănescu și Răducan. Dânsul (n.r. - Iordănescu) nu se putea deplasa la Târgu Jiu. Cantonamentele se făceau în București. Sunt sute de mii de lei cheltuiți pe aceste cantonamente, care dislocau echipa de la Târgu Jiu, unde avea și cazare, și terenuri”, a spus Condescu la GSP Live, referindu-se şi la cantonamentele exotice din Olanda sau din staţiunea Cadiz, din sudul Spaniei: „Au fost făcute cantonamente exotice, cu 7 jucători, în Olanda, sau în sudul Spaniei, la Cadiz. Aceste lucruri sunt de speriat. Această risipă de bani e de neimaginat. Vreau să mă fac înțeles: risipa făcută de club atunci când l-au angajat pe domnul Iordănescu este una care a pârjolit clubul de resurse financiare”.

În luna iunie 2015 echipa chiar s-a reunit direct la Bucureşti, fără a mai trece măcar pe la Târgu Jiu, efectuând şi vizita medicală şi cantonamentul tot în capitală şi apoi plecând de acolo direct în cantonamentul din Olanda. Cantonamentul a fost unul de lux, cu cazare la Premier Palace şi antrenamente în Ghencea, în timp ce Steaua se antrena la Săcele. Un alt cantonament de acest gen s-a efectuat tot în Bucureşti, în complexul Ghencea, în luna noiembrie a anului 2015, într-o pauză din campionat. În iunie, 2015, Pandurii a mers într-un cantonament exotic în Olanda, o locaţie mai puţin accesată de echipele din ţară, iar în iarna lui 2016 Iordănescu şi Răducan au dus echipa pe malul Mediteraniei, în staţiunea exotică din sudul Spaniei, Cadiz, în timp ce toate echipele din Liga 1 erau în Turcia sau Cipru.

Imagini cu jucătorii de la Pandurii antrenându-se în Ghencea puteţi vedea aici:

https://www.digisport.ro/fotbal/liga-1/video-steaua-la-sacele-pandurii-in-ghencea-de-ce-se-antreneaza-gorjenii-in-fieful-campionilor-172736

http://www.panduriics.ro/jucatorii-echipei-pandurii-targu-jiu-s-au-reunit-azi-la-bucuresti-si-au-avut-programat-primul-antrenament-din-noul-sezon/

http://www.panduriics.ro/foto-imagini-antrenament-pandurii-targu-jiu-teren-ghencea-2/

http://www.panduriics.ro/jucatorii-echipei-pandurii-s-au-antrenat-astazi-pe-terenul-steaua-din-ghencea/

Galerie foto


Vizualizări: 1,232

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: