Încă un jucător a plecat de la Universitatea Craiova

Elveţianul Matteo Fedele a acceptat rezilierea contractului cu Universitatea Craiova şi a părăit echipa din Bănie. Craiova a anunţat oficial despărţirea de mijlocaşul elveţian pe care-l pusese pe lista de transferuri la începutul acestui an.

Jucătorul de 29 de ani se pregătise în ultimele săptămâni cu echipa secundă a clubului din Bănie, după ce Laurenţiu Reghecampf l-a anunţat că nu mai contează pe el. „Clubul Universitatea Craiova anunță încetarea de comun acord a contractului cu mijlocașul Matteo Fedele. Îi mulțumim lui Matteo pentru tot ceea ce a realizat în alb-albastrul Științei și îi dorim mult succes în continuare”, a fost mesajul clubului din Bănie. Fedele mai avea contract până în 2024 cu Universitatea Craiova, dar a acceptat rezilierea, la propunerea conducătorilor clubului.

Matteo Fedele este al patrulea jucător care părăseşte în această iarnă clubul din Bănie, după Mihai Roman, ajuns la FC Botoşani, Mihai Bălaşa, cedat pentru 50.000 de euro la Sepsi OSK, şi Antoni Ivanov, împrumutat la Dinamo până în vară, cu opţiune de transfer definitiv. În schimb, Universitatea Craiova nu a efectuat nicio achiziţie până în acest moment.

Vizualizări: 732

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: