Un fost căpitan de la Pandurii, dorit de Iordănescu în staff

Fostul căpitan de la Pandurii Târgu Jiu, Mihai Pintilii, este dorit de selecționerul Edward Iordănescu în staff-ul echipei naționale. Pintilii a avut o carieră impresionantă debutând în Liga 1 la Pandurii şi ajungând apoi şi la echipa naţională.

Mihai Pintilii ar putea face parte din staff-ul tehnic al noului selecționer, Edi Iordănescu, a informat Playsport. Fostul internațional nu poate ocupa însă funcția de antrenor secund, pentru care ar avea nevoie măcar de licența A. În prezent, deși face parte din staff-ul celor de la FCSB, Pintilii nu deține niciun fel de licență de antrenor, fiind cursant al Școlii de Antrenori din Chișinău.

În 2015, Mihai Pintilii revenea în Liga 1, la Pandurii Târgu Jiu, echipă antrenată la acea vreme de Edi Iordănescu. Anul trecut, cei doi au avut ocazia de a colabora din nou, fostul mijlocaș făcând parte din staff-ul lui Iordănescu la FCSB.

Mihai Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, a oferit la rândul său un indiciu legat de posibilitatea ca Pintilii să facă parte din staff-ul echipei naționale. „Eu ştiu cine va veni secund, dar nu pot să zic. E fost internaţional, va sta chiar pe bancă”, a spus Mihai Stoica, la Telekom Sport.

Galerie foto


Vizualizări: 1,104

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: