Pandurii încep cantonamentul cu ce au în curte

Antrenorii de la Pandurii, Mario Găman şi Boby Arjoca Staicu, au demarat pregătirea cu aproximativ acelaşi lot de anul trecut, respectiv 23 de jucători. În plus au mai convocat doi – trei juniori din ograda proprie, care nu se ştie dacă vor şi rămâne în lot, pentru că mai sunt doi jucători întârziaţi şi alţi doi accidentaţi care sunt aşteptaţi.

Situaţia de la Pandurii nu e una roză, gorjenii nu au voie să facă transferuri sau legitimări de noi jucători, au litigii peste litigii cu foşti jucători, mai recente sau chiar mai vechi, de dinainte de insolvenţă.

Şi, de parcă nu erau suficiente probleme, îi ameninţă toată lumea cu falimentul, dar ei merg mai departe cu pregătirea şi intră în cantonament.

Mario Găman va convoca lotul miercuri la cantonamentul de la Centrul de Juniori, acolo unde între 2 şi 12 februarie va avea loc pregătirea centralizată. „Am început şi noi treaba, cu mult optimism. La reunire au fost prezenţi 23 de jucători: 20 de câmp, plus 3 portari. Am avut şi două absenţe: Sean şi Obeng. Lotul nu o să mai suporte modificări, pentru că, după cum ştiţi, avem interdicţie la transferuri”, a precizat Găman pentru gds.ro.

Acesta așteaptă o deblocare a transferurilor: „Am încredere în conducere că va rezolva problema în cel mai scurt timp. Dacă nu, asta este situaţia. Nu este ceea ce ne doream, pentru că mai aveam nevoie de 4-5 jucători cu experienţă pe lângă lotul actual. Dar asta este menirea noastră, să muncim cu ce avem, să scoatem tot ce-i mai bun din ce este şi să sperăm că la final o să ne bucurăm din nou de rezultate pozitive“.

Realist şi resemnat oarecum cu situaţia actuală, Găman recunoaşte că trebuie să pregătească ce are la dispoziţie în propria ogradă, adică cei 23 de jucători din lot plus cei doi întârziaţi şi accidentaţii, dacă mai revin, şi ce se mai poate lua de la juniori.

Vizualizări: 351

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: