Pandurii caută ieşirea din pasa neagră

După două eşecuri la rând, unul la Constanţa şi unul în Cupă cu Dinamo, pandurii caută să iasă din pasa neagră printr-o victorie cu codaşa, CS Turnu Severin. Practic, în absenţa Craiovei, acest meci poate fi interpretat şi ca un mic derby al Olteniei.

Pandurii Târgu Jiu – CS Turnu Severin, Stadion „Tudor Vladimirescu”, Târgu Jiu, astăzi, ora 19, în direct pe Digi Sport

Pandurii: Mingote – Pleaşcă, Viera, Mamele, Vlad – Voiculeţ, Nistor, Răduţ – Maxim, Lemnaru, Cristea.         Antrenor: Petre Grigoraş

CS Turnu Severin: Marinescu – Mitic, Gugu, Durimel, Buleică – Giurgiu, Golic, Olah, Zaharia – Thomas, Arnăutu. Antrenor: Nicolo Napoli

Mai greu decât pare ?

După un start fantastic de sezon, pandurii suferă puţin. Şi asta după eşecul nemeritat de la Constanţa şi înfrângerea din ultimul minut din Cupă cu Dinamo. Gorjenii au însă parte de un adversar ideal pentru revenire. Severinul e ultima în clasament, cu doar 4 puncte din 13 meciuri şi vine ca o victimă sigură la Tg-Jiu. Victimă doar pe hârtie pentru că Grigoraş se teme de duelul cu „lanterna roşie”. Şi asta în ciuda faptului că oamenii lui Napoli n-au bătut pe nimeni în acest sezon! Mai mult, în cele 6 deplasări de până acum, Severinul are doar un egal şi 5 eşecuri şi numai 3 goluri marcate. „Sincer, cam repede vine meciul cu Severinul. Ne prinde într-un moment delicat, un moment psihologic foarte important. Trebuie să fim puternici, suntem forţaţi să fim puternici ca să scăpăm de acest hop. Cred şi sper ca echipa să se mobilizeze pentru meciul cu Severinul”, e de părere Grigoraş care ştie că echipa sa are nevoie ca de aer de cele 3 puncte. „Cele trei puncte sunt extrem de importante. Avem tăria să trecem peste aceste nereuşite, iar dacă învingem Severinul avem posibilitatea să ne redresăm cât de cât”, mai spune Grig care ar putea opera câteva modificări în primul 11 faţă de meciul din Cupă cu Dinamo.

Grigoraş: „Să fim bărbaţi !”

Grigoraş i-ar putea avea la dispoziţie pentru meciul de diseară şi pe cei doi indisponibili de lungă durată, Ibeh şi Unguruşan. De ultimul are mare nevoie, mai ales că Pleaşcă arată semne de oboseală după ritmul des de meciuri în care a fost nevoit să joace în ultima vreme. În atac, am putea asista la revenirea lui Lemnaru în primul 11. Grigoraş a regretat că nu a început cu un vârf veritabil în meciul cu Dinamo, iar Lemnaru pare în formă după golul superb cu capul din partida cu bucureştenii. Grigoraş vrea o victorie pentru a domoli supărarea fanilor dar şi a conducerii. „Şi conducătorii sunt supăraţi că am ratat ambele oportunităţi şi am dat cu piciorul. O săptămână tristă pentru mine, dar trebuie să trec peste asta. Cea mai tristă de la venirea mea aici. Trebuie să fim bărbaţi şi să facem totul pentru a câştiga meciul cu Severinul”, a declarat antrenorul pandurilor înaintea meciului care aduce faţă în faţă cele două echipe din Oltenia aflate în prima ligă.

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: