Pandurii caută să-şi revină după umilinţa de la Ploieşti

Pandurii lui Grigoraş încearcă să-şi revină din pumni după eşecul dur cu Petrolul. Grigoraş le cere elevilor săi să fie „luptători” în timp ce căpitanul Viera recunoaşte că n-a dormit după meciul de la Ploieşti.

Până la meciul de la Petrolul, pandurii mai pierduseră de 3 ori la o asemenea diferenţă în liga 1. Ultima oară în urmă cu 4 ani, într-un Pandurii – Urziceni 1 la 5.

Viera: „Am visat prea frumos”

În genunchi după 0-4 cu Petrolul, pandurii caută urgent revirimentul. Desemnat căpitan după plecarea lui Pintilii, ivorianul Viera încearcă să-şi mobilizeze colegii. Apărarea condusă de Viera a primit 4 goluri la Ploieşti şi asta după ce în primele 7 etape primise doar 5! „Nu am dormit deloc, nu îmi vine să cred că am luat patru goluri. Ne-au pasat cei de la Petrolul de au făcut mişto de noi. Nu pot să îmi explic cum de am luat patru goluri de la Petrolul, nu de la Vaslui sau Steaua. Am primit cartonaş roşu şi de acolo am început să primim goluri. Bine că am luat patru şi nu şapte. Trebuie să revenim cu picioarele pe pământ, am visat prea frumos şi am crezut că putem bate uşor pe Petrolul. Trebuie să muncim mai mult, suntem o echipă mică şi nu putem să ne gândim că vom fi campioni”, crede ivorianul.

„Am pierdut 4-0 dar asta e în fotbal. Mai avem multe de învăţat, nu suntem Steaua sau CFR, suntem Pandurii. E un moment greu iar publicul să fie cu noi.” Ousmane Viera, Pandurii

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: