Pandurii caută „voinţa” să câştige şi la Sibiu

După victoria de senzaţie cu CFR Cluj, Pandurii îşi testează acum „voinţa” în partida cu echipa cu acelaşi nume din Sibiu. „Nu avem voie să ne încurcăm de o nou promovată, mai ales după ce am învins o favorită la titlu”, îşi spun elevii lui Grigoraş care vor intra într-o pauză de două săptămâni după meciul de sâmbătă.

Gata, euforia victoriei cu CFR-ul de milioane al lui Paszkany trebuie să treacă! Pandurii nu au prea mult timp să guste din cupa şampaniei pentru că un eşec sâmbătă la Sibiu ar anula succesul superb în faţa clujenilor.

Victorie pentru linişte

Principala misiune a lui Grigoraş din această săptămână e să-şi ţină elevii în priză. „Aş vrea din tot sufletul să nu cedeze pentru că ne aşteaptă un meci sâmbătă care ne poate da o anumită linişte până după pauza de două săptămâni care va urma", spune ferm Grigoraş care speră să-i recupereze până la ora jocului pe Voiculeţ şi Vranjes, ambii loviţi în meciul cu CFR. „Trebuie să câştigăm şi sâmbătă la Sibiu, sper să facem un meci la fel de bun şi să luăm cele trei puncte” spune şi Chiricheş.

6 puncte e obiectivul pandurilor în următoarele două etape când vor da piept cu două noi promovate, Voinţa Sibiu şi CS Mioveni

Vizualizări: 133

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: