Pandurii cu victoria, Dinamo cu frustrarea

Pandurii lui Pustai au bătut Dinamo după un meci tensionat. În timp ce gorjenii se bucură pentru cele 3 puncte obţinute in-extremis, alb roşii au plecat frustraţi la maxim din oraşul în care nu au mai câştigat din 2007.

Pandurii a obţinut „injecţia” perfectă de moral înaintea duelului extrem de dificil cu Dnepr de joi. Gorjenii admit că n-au jucat grozav împotriva trupei lui Mulţescu şi că au nevoie să-şi ridice nivelul contra echipei care a învins Şahtior Doneţk şi a remizat cu Dinamo Kiev în acest start de sezon.

Eric promite surprize în Europa

Eric a fost omul meciului cu Dinamo. A reuşit o pasă de gol şi un gol şi a păstrat astfel punctele la Târgu Jiu. „Trebuie să fim realişti: nu am jucat atât de bine, însă ne-am dăruit şi am obţinut încă trei puncte. Aşteptăm cât mai multe victorii. Avem un lot fabulos, când unii dintre jucători nu evoluează la potenţial maxim, imediat intră alţii care compensează. Dinamo şi-a revenit, începe să arate ca echipa din urmă cu mai multe sezoane, astfel că rezultatul obţinut este foarte important”, e de părere brazilianul care crede că echipa sa nu e victimă sigură în grupa de Europa cu Fiorentina, Dnepr şi Pacos. “Suntem o echipă tânără, suntem vicecampioana României. Dacă am ajuns în grupele Europa League înseamnă că avem valoare. Bineînţeles că plecăm cu a doua şansă în cupele europene, dar vă asigur că vom face câteva surprize”, promite decarul pandurilor. Acesta a fost încurajat din tribună la meciul cu Dinamo de către soţia sa, Cosmina, recent transferată la echipa de handbal a Universităţii “Constantin Brâncuşi”, dar şi de naşul şi de naşa sa.

5 – goluri şi 7 pase de gol a strâns Eric în 13 meciuri oficiale din acest sezon

Pustai, pus pe gânduri

Pustai s-a bucurat pentru cele 3 puncte aduse în contul echipei sale, dar are ceva griji legate de joc. Pandurii a făcut un meci mai puţin reuşit cu Dinamo iar asta îi dă de gândit profesorului de matematică. “A fost o victorie muncită, foarte grea, în faţa unei echipe Dinamo mult schimbată în această pauză generată de meciurile echipei naţionale. Urmează partida cu Dnepr, dar nu sunt foarte mulţumit. Mă refer la prima repriză: am construit foarte lent. Mă aşteptam la o mai bună viteză, la o mobilitate mai mare. Totuşi, sper ca jucătorii să rămână în minte cu repriza secundă, una bună din punctul meu de vedere”, crede antrenorul care a dus Pandurii în grupele Europa League după victoriile cu Levadia Tallinn, Hapoel Tel Aviv şi Braga.

Condescu: “Vom debuta cu victorie la Cluj!”

Şeful pandurilor, Marin Condescu, a urmărit atent de la lojă cum echipa sa obţine a doua victorie consecutivă cu Dinamo după acel 2-0 din primăvară. Condescu a remarcat şi el jocul chinuit din prima repriză, dar rămâne un optimist şi crede că Pandurii poate câştiga în faţa echipei de milioane a lui Juande Ramos, Dnepr. „A fost o victorie meritată, dar grea. Nu am început prea bine, dar schimbările de la pauză ale lui Pustai au făcut diferenţa. Kovacs a condus foarte bine partida, nu a fost intimidat de nimeni. Această victorie ne ajută ca moral pentru meciul de joi din Europa League. Sper că Pustai a văzut ce nu a mers în jocul echipei. Vom debuta cu victorie în cupele europene la Cluj !”, a spus preşedintele pandurilor după meci.

Vizualizări: 151

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: