Pandurii, doar un punct la Piatra Neamţ

Pandurii au plecat cu gânduri mari la Piatra Neamţ, dar la cum au jucat în prima repriză puteau să plece foarte uşor cu mâna goală. Şi-au revenit în  partea a doua şi puteau pleca cu toate punctele. S-a terminat însa echitabil, 1 la 1.

Penibili în prima repriză

Pandurii au început bine meciul, dar au „turbat” repede. Prima mare ocazie a aparţinut nemţenilor, Gafiţa reluând puţin pe lângă din poziţie ideală în minutul 8.  Imediat pandurii au replicat prin Batin, dar acesta a şutat slab. Ceahlăul a ratat o ocazie uriaşă în minutul 12 după o gafă a lui Grecu şi o respingere greşită a lui Viera. Şutul lui Monroy a trecut însă agonizant pe lângă. Moldovenii au văzut că se poate si au pus stăpânire pe meci. Golul a venit logic în minutul 25 după o pasă greşită a gafeurului Viera, un contraatac şcoală şi o finalizare cu sânge rece a lui Gafiţa. Elevii lui Grigoraş au acuzat şocul şi au fost inexistenţi până la pauză. Forminte putea face chiar 2 la 0, dar şutul său a trecut puţin peste. Pandurii au încheiat repriză în genunchi şi puteau răsufla uşuraţi că au scăpat doar cu un gol primit.

Au înviat la pauză !

Săpuniţi bine de Grig la pauză, pandurii au ieşit cu un alt tonus de la cabine. Egalarea a venit imediat după ce Stromajer a finalizat superb cu un şut la coltul lung de la 18 metri. Replica a venit tot de la Gafiţa, dar golul acestuia a fost anulat pe motiv de ofsaid, o decizie la limita a asistentului Hulubei. Meciul a început sa semene ca unul de box, cu contre din partea fiecărui oponent in căutarea knock-outului. Rand pe rând, Lemnaru sau Batin au ratat lovitura decisiva după ce nemţenii păreau ca au terminat benzina. În final gorjenii l-au pierdut pe căpitanul Pintilii care s-a accidentat in minutul 80. Trei minute mai târziu însă echipa lui Grigoraş putea da lovitura dar Batin a ratat ocazia campionatului! A trimis mult peste din poziţie perfecta după devierea de manual a lui Stromajer.  S-a terminat echitabil până la urmă, 1 la 1 după două reprize desprinse parca din filme diferite.

Ceahlăul – Pandurii                         1-1 (la pauza 1-0)

Ceahlăul: Villadsen - Dumitraş, Cazan, Forminte, Barna – Achim (Chiacu 67’), Cebotaru, Omerbegovici (Badescu 58’), Monroy, Stana (Radovanovic 90’) – Gafiţa.

Pandurii: Lazar - Rusu, Viera, Chiricheş, Grecu (Vlad 46’) – Cristea (Brata 64’), Pintilii (Nistor 77’), Vranjes -  Lemnaru, Batin, Stromajer.

Goluri: Gafiţa (25’) / Stromajer (50’)

Cartonaşe galbene: Dumitras (30’), Stana (72’) / Pintilii (28’), Cristea (40’), Viera (47’).

Spectatori: 1.500.

Arbitri: Robert Dumitru – Artene,  Hulubei

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: