Pandurii e liderul Seriei 7 din Liga 3

Cu două victorii consecutive în acest sezon, Pandurii conduce în Seria 7 a Ligii 3. Gorjenii au trecut în primele două etape de satelitul rivalei din Târgu Jiu şi de Progresul Ezeriş, iar sâmbătă au meci programat cu Voinţa Lupac.  

După victoria obţinută în deplasarea de la Caransebeş, în faţa echipei Progresul Ezeriş, gorjenii sunt lideri în serie şi nu par să fi avut mari probleme în a se impune deşi jocurile au fost cu emoţii.

La Caransebeş scorul a fost 2-0 pentru echipa din Târgu Jiu, dar jocul nu a fost foarte convingător, Pandurii deschizând scorul prin golul lui Petre, dar reuşind să majoreze avantajul abia la finalul meciului, Rasoveanu punctând în minutul 90.

Antrenorul Călin Cojocaru a apreciat că adversarul a fost unul dificil şi terenul foarte greu, dar consideră că echipa a avut un start bun de sezon: „Am întâlnit un adversar dificil, iar jocul s-a disputat pe un teren greu. Mă bucur că am reușit să câștigăm, dar și pentru faptul că nu am primit gol. Având în vedere că am câștigat ambele meciuri, putem considera că este un start bun. Echipa este nouă, în mare proporție, și este normal să fie o lipsă de omogenitate, dar eu spun că avem calitate și încercăm să jucăm fotbal, iar aceste lucruri se văd și în rezultate”.

Pandurii are acelaşi număr de puncte ca şi echipele din Deva şi Reşiţa, cele cu care se va bate pentru promovarea în Liga 2 la finalul acestui sezon.

Toate cele trei formaţii au punctaj maxim dar un golaveraj inferior celor de la Pandurii.  Etapa următoare Pandurii va avea programat meci acasă cu Voinţa Lupac dar nu va putea juca la Târgu Jiu pentru că se efectuează lucrări la terenul de joc, conducerea clubului căutând alte terenuri omologate pe care să poată fi jucat acest meci.

Vizualizări: 750

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: