Pandurii efectuează azi vizita medicală la Craiova

Pregătirea echipei Pandurii continuă cu câte două antrenamente zilnic la Târgu Jiu până vineri când echipa va urca la Rânca pentru şase zile de pregătire montană. După ce s-au alăturat locului şi ultimii jucători învoiţi, sârbii Martinovic, Raskovic şi Lazic, portughezul Mingote şi brazilienii Tremonti şi Cardoso şi Florin Stângă a plecat în Grecia pentru a vedea dacă se înţelege cu cei de la Skoda Xanthi.

Lotul pandurilor numără 26 de fotbalişti, inclusiv cei şase tineri cooptaţi în lot de la echipa a doua. Aceştia sunt programaţi azi la ora 9:00 la vizita medicală care se va efectua la Policlinica de Medicină Sportivă din Craiova.

Lotul celor de la Pandurii este programat în această dimineaţă la vizita medicală, la Policlinica de Medicină Sportivă de la Craiova. Este vorba de portarii – Stanca, Mingote, Livshit şi jucătorii de câmp – Popete, Ghindeanu, Rusu, Martinovic, Chibulcutean, Cardoso, Nalaţi, Grecu, Hidişan, Tremonti, Păcurar, Murgan, Lazic, Kamara, Raskovic, Stromajer, Tilincă, Vlăduţi, Rada, Avrămescu, Pleaşcă, Tătaru şi Diaconu.

Nu-i mai vrea pe Stancu, Arrieta şi Basara

Trei jucători din lotul aflat acum la pregătire cu Pandurii, respectiv Ionuţ Stancu, Ibon Arrieta şi Marko Basara, toţi trei fiind încă sub contract cu echipa gorjeană, nu se găsesc pe lista pentru vizita medicală. „Eu am avut o discuţie clară cu conducerea şi am decis că Stancu, Arrieta şi Basara nu mai intră în vederile mele. Rămâne ca ei să îşi rezolve problemele mai departe cu clubul”, a precizat ieri Liviu Ciobotariu.

Jucătorii aflaţi în probe la Pandurii săptămâna trecută au şi plecat de la Târgu Jiu pentru că nu au confirmat. Antrenorul Ciobotariu a precizat că aceştia  sunt peste ceea ce are în lot ca valoare şi de aceea i-a lăsat să plece. Ciobotariu i-a testat pe toţi jucătorii nou veniţi sâmbătă într-un meci amical cu echipa a doua.

„Pentru mine erau interesant de văzut cei patru jucători aflaţi în probe şi mi-am făcut o idee despre ei după acest amical. Au plecat toţi acasă. Nu sunt la nivelul pe care-l vreau eu. Nu este foarte elocvent să marchezi din trei metri, mă interesează jocul în ansamblu. Eu sunt de acord să luăm jucători valoroşi care sunt măcar la nivelul celor pe care îi avem în lot. Nu facem transferuri de dragul transferurilor”, a precizat tehnicianul care îi va păstra în lot pe jucătorii de la echipa a doua pe care spune că nu i-a mai observat la acest joc pentru le cunoştea potenţialul.

Abia acum s-au reunit

Jucătorii de la Pandurii au revenit de ieri la antrenamente după ce duminică lotul care s-a reunit săptămâna trecută a avut o zi liberă, efectuând un antrenament doar fotbaliştii care au revenit sâmbătă la antrenamente. Tot ieri antrenorul Ciobotariu a efectuat pregătirea separat cu jucătorii care au revenit mai târziu la pregătire, cei care s-au prezentat la timp având ieri programat doar un antrenament la sala de forţă. „Pe 8 ianuarie am aşteptat toţi la antrenament, dar au fost ceva întârzieri, unii dintre ei au sosit mai târziu. Au venit Cardoso, Tremonti, fotbaliştii sârbi inclusiv Mingote care a ajuns sâmbătă iar la şapte dimineaţa a ajuns la Târgu Jiu şi la 11 a fost la antrenament. Cei care au lipsit motivat vor recupera ce au făcut ceilalţi în primele zile”, a precizat tehnicianul care deja ieri i-a pus pe întârziaţi să alerge după un program special.

Vizualizări: 90

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: