Pandurii, eșec soldat cu tricouri sfâșiate

Pandurii a pierdut acasă în fața Stelei, cu 1-0, într-un meci din etapa a patra a fazei play-off a Ligii I de fotbal. Steaua s-a impus la capătul unui meci tensionat, prin golul marcat de Nicolae Stanciu (89 — penalty). Gorjenii au protestat îndelung la faza penalty-ului acordat la semnalizarea arbitrului adițional Adrian Comănescu, pentru un presupus henț comis de Ioan Hora în propriul careu. Cristian Săpunaru și-a scos și aruncat pentru câteva zeci de secunde tricoul, iar Hora și l-a sfâșiat în semn de protest.

Gorjenii au jucat în zece oameni din minutul 38, când Filip Mrzljak a văzut al doilea cartonaș galben. Jucătorii de la Pandurii au protestat vehement, susținând că Alex Bourceanu a comis henț înainte de a fi faultat de jucătorul croat.

Steaua a fost nevoită să schimbe doi jucători din pricina accidentărilor în acest meci: Marko Momcilovic (ex-Pandurii) a ieșit după doar șase minute de joc, iar Ciprian Marica, intrat la pauză, a fost înlocuit în minutul 67.

Steaua, care a urcat pentru moment pe primul loc în clasament, a avut ocazii de gol prin Stanciu (2), Jugurtha Hamroun (15) și Marica (57). De la Pandurii, lipsită de antrenorul Edi Iordănescu (suspendat), cele mai mari șanse de gol le-a avut Adrian Ropotan (11, 77).

Pandurii era neînvinsă de șapte meciuri (trei victorii, patru egaluri). Steaua are cinci partide consecutive fără înfrângere (două egaluri, trei victorii). (A.P.)

Vizualizări: 665

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: