Pandurii, fixaţi pe cota zero!

Pandurii nu găsesc deloc drumul spre gol în amicale. În mod incredibil, trupa lui Pustai a ajuns la a treia remiză albă consecutivă, de data aceasta contra unei echipei din China. Pandurii au semnat pe 6 luni cu atacantul sârb Saşa Popin si spun ca Gigliotti se roagă de ei să se întoarcă!

Pandurii – Jiangsu      0-0

Pandurii: Mingote – Unguruşan, Viera, Paraskevas, Vlad – Voiculeţ, Anton, Nistor – Răduţ, Saşa Popin, Predescu.                      Antrenor: Cristi Pustai

Au mai jucat: Cristea, Lemnaru, Grigoraş şi Matulevicius. 

Până la finele stagiului din Antalya, elevii lui Pustai mai joacă azi cu Brondby şi mâine cu divizionara secundă CS Buftea. Gorjenii au marcat până acum 1 gol în 4 amicale!

Au uitat să dea goluri !

Pandurii nu pierd în Antalya, dar nici nu câştigă! Contra chinezilor de la Jiangsu, trupa lui Pustai a înregistrat a patra remiză din tot atâtea meciuri. Ultimele 3 partide s-au încheiat cu acelaşi scor, 0 la 0. Pandurii par complet schimbaţi faţă de perioada Grigoraş. Atunci, gorjenii pierdeau cu 0-4 sau băteau cu 5-1, dar un lucru era sigur. Golurile şi spectacolul nu lipseau. Până acum în 4 amicale, pandurii au marcat doar o dată, prin Voiculeţ în meciul cu ruşii de la Volga Novgorod. Putem argumenta că au fost doar jocuri de verificare, dar trei rezultate de 0-0 consecutive nu pot fi o coincidenţă. Pustai a schimbat stilul de joc, dar oficialii gorjeni spun că echipa va arată altfel în partidele oficiale. „A fost un joc bun, un adversar puternic. Sperăm să înscriem când avem nevoie, în campionat. Vrem să marcăm şi în amicale, chiar în următoarele partide. Mergem la Piatra Neamţ pentru victorie, nu pentru remiză, avem nevoie de cele trei puncte. E un joc important cu puncte importante. Cristi Pustai va pregăti jocul pentru victorie la Piatra Neamţ”, spune preşedintele executiv Eugen Pîrvulescu.

2 – rezultate de 0-0 au înregistrat pandurii în primele 19 etape, cu Vaslui în deplasare şi cu Steaua pe teren propriu

Rezultate amicale stagii Antalya:

Pandurii – Volga Novgorod (Rusia)                   1-1

Pandurii – Horizont Turnovo (Macedonia)                  0-0

Pandurii – FK Zeta (Muntenegru)                       0-0

Pandurii – Jiangsu (China)                                 0-0

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: