Pandurii II vor juca la Rovinari

S-a stabilit oficial. Echipa secundă a pandurilor va juca meciurile de pe teren propriu pe stadionul „Tineretului” din Rovinari, teren pe care îl va împărţi cu echipa locală Jiul. Pandurii II va suferi schimbări radicale, urmând să fie formată numai din jucători până în 21 de ani, după dorinţa lui Grigoraş.

Grigoraş a obţinut o nouă victorie la Pandurii. De data aceasta nu pe teren însă, ci în afara lui. I-a convins pe oficialii de la echipa secundă să schimbe din temelii echipa iar aceasta va evolua din sezonul următor la Rovinari.

Golea s-a înţeles cu Podaru

După negocieri intense, şefii de la Pandurii II şi Jiul Rovinari, Marin Golea respectiv Constantin Podaru au ajuns într-un final la o înţelegere. „Echipa a doua a Pandurilor va juca la Rovinari. Am discutat cu domnul Podaru şi vom juca şi noi pe Stadionul Tineretului pentru că mulţi dintre jucători s-au plâns de dureri la tendoane din cauza sinteticului. În perioada de iarnă, când terenurile vor fi grele, pentru a nu strica terenul de acolo vom juca şi la Târgu Jiu, pe sintetic. Intenţionăm să jucăm cu o echipă formată din jucători sub 21 de ani pentru că ne propunem să creştem copii pentru echipa mare. În sezonul viitor vom avea 7 jucători de la echipa de juniori născuţi în 1992, dar şi alţii născuţi după acest an, chiar şi din 1995”, a confirmat ieri Golea.

Stafful rămâne acelaşi

Stafful tehnic al echipei secunde va rămâne neschimbat dar va lucra sub directa îndrumare a lui Petre Grigoraş. “Florin Bejinariu va rămâne antrenor principal, Staicu secund, Hârsu antrenor cu portarii şi Viorel Cioară organizator de competiţii. Bejinariu va lucra în mod direct cu Grigoraş, va urma acelaşi mod de pregătire ca la echipa mare şi va implementa la Pandurii II acelaşi sistem de joc (n.r. 4-3-3)”, a adăugat Golea.

Mai mulţi jucători spre Cisnădie şi Jiul

Cum la Pandurii II nu vor mai avea loc decât cei sub 21 de ani, mai mulţi jucători vor fi cedaţi fie la Cisnădie, fie la Jiul Rovinari. „Deja, pentru Jiul Rovinari s-au semnat acordurile de prelungire a împrumuturilor pentru Vulpe, Daviţoiu şi Stoian, iar Nae Stanciu a semnat şi el cu această echipă. La Cisnădie au fost trimişi Fărcăşanu, Diaconu, Găman, Bănică, Dobroiu şi Bertea. Nu este adevărat că nu au fost primiţi acolo. Au fost poate puţin neglijaţi pentru că au avut şi ei foarte multe lucruri de pus la punct, dar acum toate sunt aranjate şi toată lumea e mulţumită”, a încheiat preşedintele de la Pandurii II.

“În funcţie de cum vom reuşi să rezolvăm toate problemele, vrem ca reunirea lotului să se facă joi. Pentru cantonament avem două variante, Rânca şi Herculane” 

Marin Golea, preşedinte Pandurii II

Vizualizări: 116

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: