Pandurii în cupele europene, dar fără stadion

Pandurii au şanse de a evolua din nou în Europa, însă nu vor putea juca la Târgu Jiu. Primarul Florin Cârciumaru spune că stadionul va fi gata abia în primăvara anului viitor. Reprezentantul municipalităţii în AGA la Pandurii, Cârciumaru susţine că problemele financiare s-au rezolvat, echipa de fotbal nemaifiind în pericol de a pierde licenţierea.

Florin Cârciumaru speră ca echipa de fotbal să joace din nou în Europa, însă deocamdată nu a găsit un alt stadion unde Pandurii să poată evolua din toamnă. Cârciumaru spune că stadionul de la Târgu Jiu va fi finalizat abia în primăvara anului viitor. „Să dea Dumnezeu să ne situăm pe locul II- III sau, în cel mai fericit caz să câştigăm campionatul, pentru că de jucat vom găsi în România un stadion unde să jucăm. Oricum la Târgu Jiu nu vom putea juca în toamna anului 2016. Din contract, din grafic, este clar că stadionul va fi gata în primăvara anului 2017”, a declarat Florin Cârciumaru.
Reprezentantul Primăriei Târgu Jiu în AGA susţine că problemele financiare ale echipei de fotbal s-au rezolvat, iar jucătorii de la Pandurii se pot concentra pe meciurile rămase. „După ultima şedinţă AGA, eu ştiu că toţi acţionarii s-au angajat să susţină în continuare atât echipa de fotbal Pandurii, cât şi celelalte echipe de handbal şi baschet. Pentru licenţiere toţi şi-au dat acordul, urmând ca până la sfârşitul campionatului să se facă eforturi de către acţionari şi să susţină în continuare activitatea încât să terminăm cu bine campionatul”, a precizat Cârciumaru.

Vizualizări: 432

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: