Pandurii investesc pe vremuri de criză !

Criză, criză dar la Pandurii nu prea se simte! În vremuri dificile, gorjenii şi-au refăcut suprafaţa de joc de pe Municipal, şi-au tras vestiare de 5 stele şi acum au şi un autocar nou nouţ al cărui preţ se învârte în jurul exorbitantei sume de 400 de mii de euro!

Pandurii au fost tare activi pe piaţă în această vară. Nu pe piaţa transferurilor însă, ci pe cea a investiţiilor. Gruparea condusă de Marin Condescu are din acest sezon un gazon proaspăt refăcut de firma lui Marian Oprişan, vestiare ultra-moderne pentru jucători şi mai nou un super autocar marca SETRA cu motor Mercedes.

Călătoresc în lux

De acum elevii lui Grigoraş, nu numai că vor schimba echipamentele în vestiare de lux ci vor şi călători în lux. Bossul Condescu a decis să achiziţioneze un autocar de 5 stele cu care pandurii să facă deplasările la meciurile din liga întâi. Condescu le-a prezentat autocarul jucătorilor înaintea meciului cu CFR Cluj, fiind vorba de un model aniversar produs de SETRA al cărui preţ de catalog se ridică la aproximativ 400 de mii de euro! Este vorba un model S 416 HDH care face parte dintr-o ediţie limitată, ce marchează aniversarea a 60 de ani de la deschiderea fabricii producătorului german. Noul autocar al Pandurilor dispune de un motor Euro 4 în 6 cilindri produs de Mercedes, şi va fi inscripţionat cu însemnele clubului gorjean. În interior, pe lângă cele 48 de locuri de care dispune, autocarul are cele mai moderne dotări şi include televizoare, internet wireless, frigider, dar şi o mini-bucătărie.

Investiţii fără număr

Autocarul minune este cireaşa de pe tortul investiţiilor pandurilor din această vară. Şi asta după ce gorjenii au refăcut, timp de 3 luni, suprafaţa de joc de pe Municipal cu ajutorul firmei lui Adrian Oprişan, fratele baronului PSD de Vrancea, Marian Oprişan. Mai nou, Pintilii şi compania au parte şi de vestiare de ultimă generaţie, graţie fondurilor aprobate de Consiliul Local. Nu mai rămâne acum decât ca Pandurii să joace pe măsura investiţiilor făcute şi să nu-i mai facă pe suporteri să tremure până în ultima etapă pentru locul în liga întâi.

350 de mii de euro e valoarea contractului semnat de Pandurii pentru refacerea gazonului cu firma condusă de Adrian Oprişan. Între timp, Condescu a renunţat însă la sistemul de încălzire subterană, considerat inutil de bossul pandurilor.

40 de mii de euro – atât i-a anunţat recent Oprişan pe şefii din Ghencea că ar costa refacerea gazonului prin însămânţare. Adică exact aceeaşi metodă pe care au aplicat-o şi Pandurii pe Municipal.

10 miliarde de lei vechi (aprox. 250 de mii de euro) – e suma aprobată în urmă cu ceva timp de Consiliul Local Târgu Jiu pentru modernizarea vestiarelor de pe Municipal dar şi pentru refacerea pistei de atletism.

Vizualizări: 109

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: