Pandurii, învinşi la Rovinari de o echipă de Liga a III-a

Pandurii au jucat ieri primul meci amical programat de la revenirea echipei din stagiul din Turcia. Partida disputată de la ora 11 :00, la Rovinari, în compania echipei de liga a treia Jiul din localitate, a fost câştigată de gazde cu scorul de 2-1, golurile fiind marcate de Şoşoi şi Fotescu pentru gazde şi de Cardoso pentru Pandurii. Meciul s-a disputat pe un teren acoperit de zăpadă după ce în această dimineaţă a nins continuu.

Pe un teren acoperit de zăpadă după ce a nins aproape continuu la Rovinari, Pandurii au încercat să se acomodeze cu vremea din ţară disputând primul amical pe un astfel de teren greu, acoperit de zăpadă. Echipa  trimisă pe teren în prima repriză a fost cea folosită cu precădere în ultimele partide amicale şi i-a avut în componenţă pe Lazar - Popete, Chiricheş, Cardoso, Neagu – Băcilă, Nistor, Voiculeţ, Vranies, Cristea - Lemnaru. După pauză antrenorul Petre Grigoraş i-a mai trimis pe teren şi pe jucătorii mai tineri din lot, pe parcursul celei de-a doua reprize fiind schimbaţi zece jucători şi în locul lor intrând Horvat, Rada, Tătaru, Brata, Pleaşcă, Militaru, Avramescu, Apostu, Voinea şi Fărcaşanu.

Singurul jucător care a evoluat 90 de minute la acest joc a fost Cardoso, cel care a şi înscris golul echipei sale în minutul 55 dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri.

Următorul şi ultimul amical din această perioadă de pregătire este programat duminică, la Târgu Jiu, în compania formaţiei de liga a doua FC Argeş. Programat iniţial la Severin jocul se va disputa la Târgu Jiu după ce Primăria Severin a anulat ambele amicale programate la Severin pentru a proteja astfel terenul ce ar putea fi afectat de ultimele ninsori.

Vizualizări: 99

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: