Pandurii îşi caută deja un nou antrenor

Președintele echipei Pandurii, Narcis Răducan, a declarat la Digi Sport că va trebui să caute alt antrenor dacă nu-l va convinge până săptămâna viitoare pe Edward Iordănescu să semneze contractul pentru sezonul următor. "N-am reușit până acum să-l convingem și trebuie să luăm măsuri. Dacă până săptămâna viitoare nu va accepta, va trebui să căutăm un alt antrenor. El are însă dreptate, pentru că nu s-au rezolvat multe treburi pe aici”, a spus Narcis Răducan la Digi Sport.
"De săptămâna viitoare am putea fi nevoiţi să căutaă un alt antrenor", a spus Narcis Răducan, preşedintlee Pandurii. Iordănescu are deja ofertă de la CSU Craiova, care îl curtează însă şi pe Şumudică. Narcis Răducan a spus că a fost şi el ofertat de CSU Craiova, pentru a merge "la pachet" cu Edi Iordănescu, dar a refuzat. "Nu m-am gândit la un alt nume. Ştiu că domnul Rotaru ne doreşte pe amândoi la Craiova, dar eu am declinat oferta pentru că vreau să rămân la Pandurii. În schimb, nu ştiu la ce concluzie a ajuns Edi. Eu sper totuşi să rămână şi el alături de noi", a mai spus Răducan.
Iordănescu a pus condiţii legate de stabilitatea financiară a echipei pentru a rămâne. Este aproape imposibil însă, mai ales că mulţi văd Pandurii în pragul insolvenţei. Situaţia s-a înrăutăţit la începutul anului, când CE Oltenia a retras finanţarea de milioane de euro, din cauza propriilor probleme. Echipa a rezistat pentru că nu a plătit salariile jucătorilor pe ultimele patru luni, deşi a luat două credite garantate cu drepturile de televizare viitoare. Jucătorii pot pleca liberi de contract, bani nu vor intra prea curând, pentru că vor fi luaţi de creditori, iar clubul e înglodat în datorii. În aceste condiţii, prea multe motive pentru Iordănescu să ţină cu dinţii de postul de la Pandurii nu sunt.

Vizualizări: 694

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: