Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Un fost pandur aşteaptă nerăbdător Euro 2016

Fostul pandur Vlad Chiricheş este nerăbdător să-şi facă debutul la un turneu final. A rămas mai puţin de o lună până la momentul în care România va deschide Euro 2016 la Paris, împotriva Franţei. "Va fi ceva special pentru noi să deschidem turneul. Este un moment de care ai parte o singură dată în viaţă", a declarat fundaşul lui Napoli, într-un interviu acordat site-ului FIFA.
La Campionatul European din acest an, primul pentru România după o pauză de 8 ani, Chiricheş şi colegii săi vor juca în grupa A, din care, în afara ţării gazdă, mai fac parte Elveţia şi Albania. "Franţa este, cu siguranţă, cea mai bună echipă din grupă. Dar noi, Elveţia şi Albania suntem la aproape acelaşi nivel. Cred că va fi dificil, dar vom lupta pentru a ne califica. Această echipă are încă destule de oferit şi cred că un turneu final este o oportunitate pentru a o arăta. Sub presiune, cu toţii vor încerca să-şi depăşească limitele", a spus Chiricheş. (A.A.)

Vizualizări: 280

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: