Pleiadă de medalii pentru luptătorii din Cîlnic

„Cupa Narciselor”, competiţia de lupte libere desfăşurată week-endul trecut, a adus nu mai puţin de 16 medalii pentru copiii de la Clubul Sportiv „Dumbrava Cîlnic”. Luptătorii antrenaţi de profesorul Marian Gabroveanu au urcat pe podium, reuşind să se impună şi de această dată în faţa cluburilor de renume din ţară. Primarul Dumitru Vulpe speră ca luptătorii din Cîlnic să facă performanţă şi la celelalte competiţii naţionale planificate în această vară.

Luptătorii Clubului Sportiv „Dumbrava Cîlnic” au reuşit din nou performanţa de a acapara cele mai multe medalii de la o competiţie naţională. Peste 200 de copii de la cluburi din Craiova, Turnu Severin, Reşiţa, Târgovişte, Petroşani, Petrila, Cîlnic, Motru şi Târgu Jiu s-au întrecut în cadrul competiţiei „Cupa Narciselor”, desfăşurată în week-end, la Cîlnic. Din lotul de 25 de copii, care au reprezentat Clubul Sportiv „Dumbrava Cîlnic”, 16 au obţinut medalii de aur, argint şi bronz, copiii concurând la categorii diferite. Astfel, pe locul I s-au clasat: Alberto Negrea, Loredana Bălăceanu, Mario Prică şi Daniel Hortopan. Pe locul II au urcat următorii copii din Cîlnic: Alexandra Pele, Raul Prică, Alexandru Şerbulescu, Marian Minea şi Nicolae Bălăceanu. Medalii de argint au obţinut: Adelina Stegaru, Eduard Ologu, Dragoş Ciocioi, Roxana Takaci, Iulia Pele, Denis Ciobanu şi Robert Băltăţoi.
Primarul Dumitru Vulpe se mândreşte cu rezultatele luptătorilor de la Clubul Sportiv „Dumbrava Cîlnic” şi are numai cuvinte de laudă la adresa acestor copii şi a antrenorului Marian Gabroveanu. „Le mulţumesc atât acestor copii minunaţi, cât şi profesorului Marian Gabroveanu, un profesor care îşi face meseria cu drag. Ştiu că a fost nevoie de eforturi mari la antrenamente pentru a putea face faţă luptătorilor de la cluburile cu renume din ţară şi mă bucur din suflet că luptătorii noştri au reuşit să-şi impresioneze adversarii. În această vară vom fi prezenţi şi la alte competiţii naţionale din ţară şi sperăm să ne păstrăm ştacheta şi să aducem la Cţlnic noi medalii”, a declarat Dumitru Vulpe, primarul comunei Cîlnic.

Vizualizări: 600

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: