Pandurii îşi dau "examenele" cu Dinamo

Dinamo - Pandurii e un meci care le dă frisoane "câinilor" de câteva sezoane bune. Dinamoviştii au fost de fiecare dată victimele pandurilor în meciurile din Ştefan cel mare şi chiar şi la cele de la Târgu Jiu unde doar în primii doi ani de la promovarea gorjenilor au mai luat ceva puncte. Dinamo a pierdut chiar pe teren propriu un meci cu Pandurii iar echipa gorjeană pare a fi coşmarul trupei lui Liviu Ciubotariu.

Vacanţa prilejuită de întreruperea campionatului s-a cam încheiat iar pentru "panduri" urmează adevărate examene. Meciurile cu Dinamo şi CFR sunt astfel considerate de Petre Grigoraş care crede că adversarii din primele două etape nu au fost atât de dificili încât să pună mari probleme. Perioada de întrerupere a campionatului a adus şi lucruri bune dar mai ales mai puţin bune. "Bun a fost faptul că nu am avut emoţii să tremurăm şi rău că am ieşit din ritmul săptămânal.  Şi neavând toţi jucătorii aici nu a fost deloc bine pentru noi", a spus ieri Grigoraş care speră ca absenţa celor cinci jucători plecaţi la naţională să nu fi fost totuşi atât de rea pentru că "din punct de vedere psihic ei trebuie să vină cu un atu în plus". "E o mândrie că au fost selecţionaţi şi lucrul acesta trebuie să-i motiveze mai mult pentru meciurile următoare. Sper să se întâmple aşa pentru că mai e şi reversul medaliei, să vină undeva cu nasul pe la doi metri şi până să-şi dea seama că nu au realizat nimic să nu fie prea târziu. dar după cum îi cunosc sper să nu fie cazul", a mai spus antrenorul care ieri nu a avut deloc cuvinte de laudă la adresa naţionalei sau a celor care au jucat acolo.

Un test pentru Pandurii

Jocul cu Dinamo nu-i dă prea mari emoţii antrenorului gorjenilor care crede că jucătorii se motivează mai bine la astfel de partide. În ceea ce priveşte faptul că Dinamo e pe val acum, Grig îl vede ca un lucru benefic, chiar în avantajul echipei sale: "Nu ştiu dacă aş fi dorit să joc cu Dinamo după meciurile din cupe. Aşa mi-aş dori să joc cu echipa de juniori a lui Dinamo, dar asta e situaţia trebuie să jucăm cu prima echipă. Poate e o posibilitate pentru mine şi pentru jucători să ne dăm seama pe unde suntem cu pregătirea. Pentru că primele două etape am jucat cu o echipă care a promovat recent, Ceahlăul,  şi cu una care era înaintea noastră cu un loc, FC Braşov. Iar acum jucăm cu două echipe puternice, Dinamo şi CFR Cluj. Haide să vedem şi după aceste două jocuri cu echipe puternice pe unde suntem. Şi după aceea putem să ne exprimăm vis-a-vis de viitor cam unde suntem şi cam ce ar trebui să facem ca să ajungem cât mai sus". Pentru jocul de sâmbătă seara de la Bucureşti, Grigoraş va deplasa un lot de 18 jucători din care va face parte şi Băcilă care ieri era incert după ce nu s-a antrenat o zi. În rest nu sunt probleme de lot deosebite iar printre titulari ar putea reveni şi Voiculeţ. care a fost suspendat primele două etape.

"Patru puncte obţinute până acum sunt în conformitate cu jocul prestat faţă de echipele pe care le-am întâlnit. Nu ştiu dacă întâlneam Dinamo şi CFR poate nu făceam decât două puncte sau nici un punct"

Petre Grigoraş

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: