Pandurii, Jiul Rovinari și CSO Turceni merg ceas în Liga 4

Liga 4 Gorj a programat în week-end meciurile etapei a șasea în care scorurile au fost strânse chiar și în meciurile echipelor încă neînvinse în acest sezon. Pandurii și echipele din Rovinari și Turceni sunt singurele fără nici un eșec de la debutul campionatului.

Meciurile din etapa a șasea au părut mult mai echilibrate și nu s-au mai înregistrat victorii la scor ca în primele etape ale sezonului. Cum era de așteptat, echipele de pe podium au înregistrat victorii și rămân în același pluton compact, fără nici un punct pierdut, cu precizarea că Jiul Rovinari și CSO Turceni au un meci în plus jucat față de Pandurii care a stat deja o etapă pentru că Petrolul Bustuchin s-a retras și a lăsat campionatul Ligii 4 „șchiop” de o echipă. Dacă în cazul celor de la Jiul și Turceni este deja o tradiție în campionat să fie pe primele poziții, având mulți jucători experimentați în loturi, Pandurii este o surpriză pentru campionatul județean pentru că joacă doar cu tineri până în 19 ani, neavând dreptul să facă transferuri.

Tinerii panduri ai lui Florin Bejinaru au redus totuși turația motoarelor în ultima etapă când, deși au avut mari ocazii de a marca multe goluri nu au găsit poarta iar golul victoriei cu 1-0 a fost reușit de gazde, care și-au dat autogol.

Și pentru campioana CSO Turceni a fost ceva mai greu să se impună pe terenul formației din Fărcășești. Echipa pregătită de Viorel Cojocaru a jucat 25 de minute în superioritate numerică dar a câștigat greu meciul cu Vulturii din Fărcășești, scor 2-1. Lider la județ rămâne în continuare Jiul Rovinari, care, deși are același număr de puncte ca și CSO Turceni, și același număr de meciuri jucate, are totuși un golaveraj spectaculos. În această ultimă etapă și Jiul a câștigat la limită meciul de pe terenul de la Cărbunești cu Gilortul 2, scor 2-1 pentru oaspeți.

Rezultatele etapei a șasea din Liga 4

Minerul II Mătăsari - Unirea Țînțăreni 2 – 1

Petrolul Țicleni - Petrolul Stoina 2 – 1

Minerul Motru  - Pandurii Târgu Jiu 0 – 1

Vulturii Fărcășești - CSO Turceni 1 – 2

Gilortul 2 Târgu Cărbunești - Jiul Rovinari  1 – 2

Viitorul Negomir - Internațional Bălești 0 – 3

AS Jupânești - a stat

Vizualizări: 615

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: