Pandurii joacă acasă cu Victoria Brăneşti

După jocul bun făcut acasă cu CFR speranţele au renăscut pentru Pandurii.  Aseară gorjenii au jucat cu Craiova şi duminică întâlnesc la Severin pe Victoria Brăneşti, practic o altă echipă cu care sunt în luptă directă. Meciul este programat de la ora 15:00 şi va fi transmis în direct de GSP TV.

Chiar dacă aceste ultime partide erau considerate extrem de dificile, trebuie recunoscut că sunt meciurile care pot decide soarta echipei. „În aceste etape deja se poate vedea cam unde suntem exact şi de pe ce poziţii putem ataca următoarele etape”, a spus Grigoraş despre cele două jocuri în care echipa sa a întâlnit practic cele două contracandidate cu care se află în luptă pentru un loc neretrogradabil. „Meciurile acestea sunt ca nişte finale iar dacă nu vom reuşi să le depăşim cu bine situaţia noastră se va agrava foarte tare”, a mai avertizat Grigoraş conştient că de soarta jocurilor din această săptămână depinde mult viitorul echipei.  

„Dacă aş avea toţi jucătorii sănătoşi...“

După cele două dueluri de foc cu Craiova şi Brăneşti, meciuri care le pot hotărî soarta gorjenilor pentru sezonul următor urmează o altă partidă la doar trei zile distanţă, cea de la Timişoara, programată miercuri 13 aprilie. Două victorii în cele două jocuri pot însemna salvarea de la retrogradare, în timp ce două eşecuri ar îndrepta Pandurii spre liga a doua. Pandurii au însă soarta în mâinile lor în aceste zile şi trebuie să se concentreze pe a scoate cât mai multe puncte în aceste zile. Problemele de lot înaintea meciului cu Victoria Brăneşti de duminică sunt aceleaşi, Băcilă, Voiculeţ şi Matei fiind absenţi şi la acest joc, iar Brata şi Cardoso nerecuperaţi  complet deşi au fost în lot la meciul cu Craiova. „Aş vrea să am toţi jucătorii sănătoşi, iar în situaţia asta cred că ne-am descurca foarte bine până la sfârşitul campionatului. Mă refer la Băcilă, Voiculeţ, Matei, Brata şi  Cardoso care au avut probleme medicale şi trebuie să revină şi el la potenţialul maxim. Dacă aş avea toţi jucătorii sănătoşi nu mi-ar fi frică de sfârşitul campionatului”, a mai precizat antrenorul pandurilor.

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: