Pandurii joacă încă un amical cu Viitorul Şimian

Pandurii Târgu Jiu a anunţat încă un meci amical cu Viitorul Şimian, echipă cu care a jucat şi săptămâna trecută. Gorjenii au programat pentru miercuri un test care va avea loc la Târgu Jiu, pe terenul de pregătire al echipei, cu începere de la ora 18:00.

Programul de pregătire al echipei Pandurii include încă un joc amical programat la mijlocul săptămânii. Deşi mai au mai bine de o lună până la debutul noului sezon, gorjenii au disputat câte două jocuri de verificare săptămânal pentru a putea definitiva lotul. Antrenorul Călin Cojocaru a anunţat deja că va testa şi alţi jucători în acest amical, pe lângă cei pe care i-a testat şi la precedentele jocuri. „Adversarul va fi acelaşi de săptămâna trecută, Viitorul Şimian, echipă care a promovat în această vară în Liga a treia”, au anunţat cei de la Pandurii care au ajuns la cel de-al patrulea joc de verificare de la reunirea lotului.

Meciul amical dintre Pandurii şi Şimian, disputat în urmă cu o săptămână, pe terenul de la Severin, s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. După acel joc Pandurii a mai disputat un amical în week-end, cu Jiul Rovinari, meciul încheindu-se cu scorul de 5-1.

Vizualizări: 316

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: