Pandurii, la un pas de o surpriză în faţa liderului din Liga 2

Pandurii Târgu Jiu a încheiat anul cu un nou eşec după un meci bun susţinut chiar în faţa liderului din Liga 2. FCU Craiova s-a impus greu în meciul de la Târgu Jiu, cu scorul de 3-2, după un meci spectaculos în care Pandurii a fost condusă de două ori dar a revenit în joc.

FCU Craiova, cu antrenorul de portari Vali David pe bancă, după ce Dan Vasilică a fost depistat infectat cu coronavirus, a început mai bine jocul  şi a deschis scorul în minutul 19 prin golul lui Avram, după care a mai avut o serie de ocazii ratate. În partea a doua a meciului însă cei de la Pandurii au revenit în joc imediat după reluarea meciului,  în minutul 46, Goma înscriind pentru 1-1. FCU a reuşit apoi să preia din nou conducerea prin Dragoș Albu care a executat o lovitură liberă de la 22 de metri, destul de uşor acordată de arbitri și a dus scorul la 2-1 pentru FCU, în minutul 60. 


Cei de la Pandurii au continuat jocul bun şi Dodoi a reuşit să egaleze din nou pentru gazde, scor 2-2, din min 78. În minutul 85 golgheterul pandurilor, Dodoi putea închide jocul,după ce  a scăpat singur cu portarul Robert Popa, care a reuşit să respingă şutul atacantului de la Pandurii. În faza imediat următoare FCU  a reușit să marcheze golul victoriei prin Ciolacu. 

Pandurii Târgu Jiu – FCU Craiova 2-3

Stadion: Municipal (Târgu Jiu – Gorj);

Arbitru: Sergiu Anton (Bucureşti); Asistenți: Daniel Ștefan Lar (Baia Mare) și Florin Iftode (Târgu Bujor – Galaţi); Rezervă: Alexandru Nicolae Suvar (Sibiu); Observatori: Augustus Constantin (Râmnicu Vâlcea) și Viorel Lolea (Reşiţa).

Pandurii Târgu Jiu: Aldescu – Grecu (cpt.), Diau, Moisie,  Vasilescu – Jaiteh – Dodoi, Remacle, Bauben, Bunga – Goma. Rezerve: Iovicin,  Oprița – Andr. Pleșa,  Dobre, Simionescu,  Gheorghe, Cojocaru, Zaborowski, Peia. Antrenor secund: Cristian Popescu

 FC Universitatea Craiova: Popa – Paramatti, Gugu (cpt.),Avram, Criștiu – Albu, Stoenac – Cacheiro, Răducanu, Bălan – Compagno. Rezerve: Mogoșanu – I. Zanfir,  Pop, Blidar, Anghelina, Raicea, Munteanu, Zimța, Ciolacu. Antrenor portari: Valentin David

Vizualizări: 1,201

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: