Stoican, cu gândul la viitor înainte de ultimul meci

ACS Viitorul Târgu Jiu mai are de jucat un meci în acest an, cu CS Mioveni, dar antrenorul Flavius Stoican se gândește deja la transferurile necesare la echipă. Câțiva fotbaliști importanți își termină contractele cu echipa la finalul anului şi se caută alte variante de completare a lotului.

ACS Viitorul a fost una dintre echipele cu un parcurs bun în Liga 2, în 2020, și va termina anul pe unul din locurile care duc în play-off la finalul sezonului regulat. Antrenorul Flavius Stoican a precizat că va face o analiză atentă și va decide alături de conducere care va fi planul echipei pentru anul 2021, însă după ultimul meci cu CS Mioveni.

Contractele jucătorilor se finalizează în decembrie și echipa ar putea pierde câteva nume importante din lotul actual al lui Flavius Stoican. Antrenorul pare însă pregătit să găsească variantele cele mai bune pentru înlocuirea eventualelor plecări: ”Acum, am fost atent doar pe ceea ce am la dispoziţie. Sigur, atunci când vom trage linie, vom vedea cine şi-a adus contribuţia, cine poate mai mult, cine are potenţial şi de cine mai este nevoie. Cu siguranţă, voi încerca să iau deciziile corecte. Am în conducere oameni care doresc să facă performanţă şi sunt convins că nu vor spune nu la ceea ce noi, ca şi club, ne dorim. Vom şi transfera dacă va fi cazul”.

ACS Viitorul Târgu Jiu e pe locul 4 în Liga 2, după ce a acumulat 23 de puncte în 13 meciuri, unul câştigat la masa verde. Echipa lui Stoican va mai juca în acest an doar contra celor de la CS Mioveni, duminică 6 decembrie de la ora 11:00.

Vizualizări: 506

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: