CSM Târgu Jiu, la a treia victorie consecutivă din noul sezon

CSM Târgu Jiu a reușit să obţină vineri a treia victorie  de la turneul de la Sf. Gheorghe al seriei B a Diviziei A. Handbalistele antrenate de Liviu Andrieș și Andrei Enache au trecut de Gloria Bistrița, scor 24-18(12-9), în etapa a 3-a din noul sezon.

Echipa de handbal feminin senioare a CSM Târgu Jiu a luat în serios obiectivul de promovare în Liga Florilor şi are un parcurs excelent până în acest moment la primul turneu al anului. Gorjencele au trei victorii consecutive și s-au instalat pe locul 1 fiind liderul Seriei B, cu punctaj maxim.

Meciul cu Gloria Bistrița s-a încheiat cu scorul de  24-18, după ce la pauză gorjencele au condus cu 12-9. Jocul a  început într-o notă de echilibru, cele două formații au mers cap la cap în primele 20 de minute, după care formația gorjeană a reușit să se desprindă până la finalul primei părți la 3 goluri pe tabelă. Partea secundă a întâlnirii s-a derulat după același scenariu, cu echipa antrenată de Liviu Andrieș la cârma  jocului. Iryna Zinatullina a fost principala marcatoare de la CSM Târgu Jiu şi a închis tabela la 6 goluri diferență, scor final 24-18, rezultat care aduce a treia victorie în primul turneu al Seriei B și menține formația din Târgu Jiu în fotoliul de lider al seriei.

Liviu Andrieș le-a felicitat pe elevele sale pentru această victorie și s-a declarat mulțumit de evoluția lor în partida cu Bistrița. „Un meci foarte bun împotriva unei echipe de tradiție în handbalul feminin, cu o evoluție foarte bună a echipei noastre. La formația adversă au evoluat 6 jucătoare de la prima echipă și acesta este încă un motiv de bucurie pentru noi. Felicitări pentru fete!”, a spus Liviu Andrieș.

Sâmbătă, 5 Decembrie, de la ora 10.00, este programat ultimul meci de la acest turneu dintre CSM Târgu Jiu – CN Sf. Gheorghe.

Vizualizări: 829

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: