Pandurii aşteaptă avizul DSP pentru meciul cu FCU Craiova

Pandurii Târgu Jiu a avut patru cazuri de jucători infectaţi cu noul coronavirus la ultima testare de miercuri. Pentru că aceştia nu au venit în contact cu restul componenţilor lotului, gorjenii aşteaptă un aviz favorabil din partea DSP Gorj pentru a putea juca sâmbătă cu FCU Craiova.  

Pentru că veneau după o pauză mai lungă petrecută în familii, patru jucători ai celor de la Pandurii s-au infectat după ce li s-a acordat mai multe zile libere, după meciul susţinut miercurea trecută la Recea. Testarea, programată imediat după revenirea jucătorilor din zilele libere, a adus vești proaste pentru principala formație din Gorj. Pandurii are patru jucători pozitivi, dar directorul sportiv al clubului, Camilian Floroiu, a precizat că el crede că DSP Gorj își va da acceptul ca trupa gorjeană să găzduiască meciul de sâmbătă. Reprezentantul echipei a declarat că pierderile cauzate de absenţa celor patru jucători pot fi amortizate, pentru că Pandurii are un lot numeros.

Pandurii au mai avut un caz de infectare pe parcursul acestui tur, al fundașului Andrei Dobre care a fost cel depistat pozitiv și DSP Gorj a considerat că acesta a avut contact, cu o zi înainte de testare, și cu ceilalți componenți ai lotului. De data aceasta jucătorii nu s.au mai antrenat împreună timp de o săptămână, timp în care patru dintre ei s-au infectat.

Și adversara celor de la Pandurii din etapa a 15-a, ”FC U” Craiova, are cazuri de COVID-19 în lot, încă de la mijlocul săptămânii trecute, când s-au fost anunţate şase cazuri de infectare, inclusiv cea a antrenorului Dan Vasilică. Deşi până miercuri la testare jucătorii s-au antrenat împreună la Craiova, joi cei de la FCU au izolat jucătorii infectaţi şi antrenorii, şi au primit avizul DSP pentru a putea juca sâmbătă meciul cu ASU Politehnica Timișoara, din șaisprezecimile Cupei României.

Vizualizări: 666

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: