CS Mioveni a scăpat de Covid şi joacă cu ACS Viitorul

Adversarul celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu din ultima etapă din acest an, CS Mioveni, a scăpat miraculos de coronavirus în doar trei zile. Meciul din etapa a 15-a a ligii secunde se va juca chiar dacă la mijlocul săptămânii, miercuri, echipa din Mioveni nu s-a putut deplasa la Timişoara pentru un meci restanţă.

Restanţa dintre Ripensia  şi CS Mioveni, care era programată pentru miercuri 2 decembrie, nu s-a mai disputat pentru că argeșenii au anunţat că au trei cazuri de COVID-19. După ”U” Cluj – Farul Constanța, nici al doilea meci restant programat miercuri, 2 decembrie, de la ora 14:00, nu s-a mai desfăşurat şi CS Mioveni a câştigat la masa verde acest joc.

Încă o dată s-a dovedit că această scăpare din regulamente a devenit o practică de câştigare a meciurilor la masa verde.

Partida dintre Ripensia Timișoara și CS Mioveni a fost anulată și apoi câștigată la masa verde de formația oaspete după ce argeșenii au descoperit că au cazuri de COVID-19 în lot și că DSP nu le permite să facă deplasarea pentru a juca la mijlocul acestei săptămâni. Inițial, meciul dintre Ripensia și CS Mioveni nu s-a desfășurat din cauza faptului că trupa timișoreană a descoperit că are aproape tot lotul de jucători și stafful tehnic infectate cu COVID-19 și s-a aflat în mod real în imposibilitate de a juca. De altfel, Ripensia nu a putut evolua nici în următoarele două etape din campionat din cauza aceleiași probleme.

Însă la CS Mioveni nu se pune problema să nu dispute meciul cu ACS Viitorul Târgu Jiu programat în acest week-end, pentru că clubul din Mioveni a anunţat că jocul de va disputa conform programului.

Vizualizări: 372

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: