Handbalistele CSM Târgu Jiu s-au instalat pe locul 1

CSM Târgu Jiu a reuşit să se impună şi în cel de-al doilea meci de la turneul seriei B a Diviziei A. Elevele lui Liviu Andrieş au învins CSU Reșița, scor 31 – 22, şi s-au instalat pe locul 1 în clasament după primele două etape.

CSM Târgu Jiu a disputat joi al doilea meci din cadrul primului turneu din Seria B a Diviziei A la handbal feminin. Echipa antrenată de Liviu Andrieș și Andrei Enache a întâlnit formația CSU Reșița, reuşind să se impună cu scorul de 31 – 22 în meciul disputat în sala Sepsi Arena din Sf. Gheorghe.

Jucătoarele de la CSM au plecat la drum la acest prim turneu cu gândul la promovare. După ce aşteptarea de mai bine de jumătate de an a luat sfârșit, jucătoarele lui Liviu Andrieş s-au dezlănţuit cu o victorie la scor în primul meci al turneului de la Sf. Gheorghe cu echipa din Oradea. Timp de şase luni acestea doar s-au antrenat, neavând posibilitatea de a susţine nici măcar jocuri amicale, acum reuşind două victorii consecutive disputate la interval de doar o zi.  Formația din Banat a pierdut în prima etapă, la limită, scor 27-28, cu CSU Timișoara. Liviu Andrieș era convins că elevele sale pot obține victoria dacă vor evolua la fel ca în primul meci, în care au trecut la pas de CSU Oradea. Tot joi s-au disputat  partidele CSU Oradea - CSM Deva, scor 30 – 35,  şi CSU Timişoara - CS Gloria Bistriţa, scor 19 – 33, iar CNE Sf. Gheorghe a stat în această etapă.

După partida cu echipa din Reşiţa programul echipei din Târgu Jiu va fi următorul: CSM Târgu Jiu – CS Gloria Bistrița, vineri 4 decembrie, ora 13.40 şi CSM Târgu Jiu – CNE Sf. Gheorghe, sâmbătă  5 decembrie, ora 10.00.

Galerie foto



Vizualizări: 424

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: