DSP a dat aviz favorabil pentru meciul Pandurii - FCU Craiova

Meciul din etapa a 15-a a Ligii 2 dintre pandurii Târgu Jiu şi FCU Craiova se va disputa conform programului anunţat. Echipa din Tâgu Jiu, care a avut patru cazuri de jucători infectaţi la utlima testare, a primit vineri avizul favorabil al DSP Gorj pentru a putea juca meciul cu restul jucătorilor din lot.

Pandurii Târgu Jiu a scăpat de emoţiile unei posibile reprogramări, care ar fi putut echivala cu un meci pierdut la masa verde, în situaţia actuală cu noile regulamente în vigoare pe timp de pandemie. După precedentul creat de ACS Viitorul Târgu Jiu, care nu s-a prezentat la un meci amânat, pe motiv că are jucători infectaţi în lot, mai multe echipe au urmat exemplul şi nu s-au prezentat la reprogramări, câştigând apoi meciurile la masa verde.

Cei de la Pandurii au anunţat însă că s-a primit un aviz favorabil din partea Direcţiei de Sănătate Publică Gorj pentru a se putea disputa meciul cu FCU Craiova. „Echipa a primit avizul favorabil al DSP Gorj pentru a relua activitatea sportivă de pregătire şi competiţională cu jucătorii care au fost testaţi negativ la ultima testare, restul jucătorilor care au fost pozitivi fiind izolaţi acasă, nici unul dintre ei neavând probleme deosebite, cu toţii fiind asimptomatici. Ne vom prezenta la acest ultim meci al anului cu restul jucătorilor care nu au fost infectaţi şi vom juca meciul cu FCU Craiova conform programului stabilit”, a precizat directorul sportiv al clubului Pandurii Târgu Jiu, Camilian Floroiu, pentru site-ul oficial al gorjenilor.

Jucătorii care au avut teste negative, la această ultimă testare a anului, au primit cu toţii aviz favorabil pentru a participa la meciul cu FCU Craiova, programat sâmbătă, 5 decembrie, cu începere de la ora 11:00, pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu.

Vizualizări: 637

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: