Pandurii nu a transferat nici un jucător şi aşteaptă decizia FRF

Pandurii Târgu Jiu nu a perfectat nici un transfer nici luni, când era ultima zi în care se puteau efectua transferuri în competiţiile organizate de FRF. Gorjenii aşteaptă acum decizia Comitetului Executiv al FRF, care va avea loc miercuri 19 februarie, să afle dacă îi pot păstra pe jucătorii care s-au pregătit cu echipa în perioada de iarnă.

Ziua de 17 februarie era ziua la finalul căreia se încheia perioada de transferuri de iarnă din România la nivelul competiţiilor de seniori şi juniori organizate de Federaţia Română de Fotbal. Din acest motiv, ultimele zile au adus un număr însemnat de transferuri în rândul cluburilor din eşalonul secund, care au operat foarte multe transferuri, mai ales  în cursul zilei de luni. Din păcate printre aceste echipe nu s-a numărat şi Pandurii care solicitaseră oficialilor FRF să le permită să transfere măcar  jucători juniori şi Under 19 ani. Cum  până luni nu au primit nici un răspuns în privinţa transferurilor, cei de la Pandurii aşteaptă acum Comitetul Executiv al FRF care este programat pentru miercuri să afle dacă îi pot  legitima pe jucătorii tineri care s-au pregătit în ultima lună la Târgu Jiu. Dacă nu va reuşi să legitimeze nici un jucător Pandurii va rămâne cu cei 11 jucători care încă mai fac parte din lotul folosit în tur, cărora li se mai alătură cei care au avut probleme medicale şi juniorii care se pregătesc cu prima echipă.

Este vorba de portarul Opriţa şi jucătorii Ciobanu, Vasilescu, Erhard, Takahashi, Dinu-Ivănescu, Trancă, Patrick Popescu, Şendroiu,  Tănăsoiu şi Nicolae Cotolan, dar şi Măicăneanu şi Robert Gheorghe care s-au alăturat şi ei lotului în ultimele zile, după ce în tur au lipsit din cauza unor probleme medicale. Cu prima echipă s-au pregătit în perioada de iernă şi juniorii Krupenschi, Cuţitoiu, Peia, Cornicioiu şi Gheorghe.

Vizualizări: 620

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: