Pandurii nu vrea să se hazardeze ca în perioada de iarnă

Pandurii Târgu Jiu a trecut în iarna anului acesta printr-o situaţie dificilă, a făcut o echipă în speranţa că va putea perfecta anumite transferuri şi a jucat cu o altă echipă. Pentru a nu mai păţi la fel acum gorjenii sunt mai precauţi, spun că nu vor vorbi de transferuri până nu primesc licenţa şi îi interzic şi scouterului Willy Ngoma să mai prezinte scenarii fanteziste.

Pentru a nu mai ajunge în situaţia din iarna acestui an, când antrenorul Călin Cojocaru a avut la dispoziţie o echipă de jucători aduşi sub formă de împrumut de la Rapid şi FCSB, dar nu i-a putut transfera, şi a jucat apoi tot cu juniorii clubului, cei de la Pandurii nu vor să mai vorbească acum de transferuri.

După ce scouterul Wiily Ngoma anunţase prin presă o întreaga schemă de personal pentru club şi chiar transferuri perfectate, directorul sportiv Camilian Floroiu a reacţionat şi l-a temperat. „Am avut câteva discuţii cu Wiily Ngoma în aceste zile şi i-am explicat că până nu se va obţine licenţa nu putem discuta despre aducerea unor jucători, preparatori sau antrenori, pentru că am mai trecut prin această etapă cu acei juniori şi încercarea de a-i aduce la Pandurii în iarnă şi apoi ne-am trezit că doar au făcut pregătire şi nu am putut face transferuri, federaţia menţinând acea interdicţie la transferuri şi dându-ne voie să facem doar transferuri de juniori de 17 ani. Sper să înţeleagă, el este destul de pătimasş, dar i-am explicat că astfel de lucruri se fac într-un climat normal şi de aceea i-am spus să fie puţin mai rezervat în ceea ce declară”, a spus Floroiu la Radio Infinit.

Floroiu a precizat că nu vrea să fie pus în aceeaşi situaţie şi acum: „Nu aş vrea să trecem din nou prin această situaţie fiind un disconfort şi pentru jucătorii pe care îi aduce, pentru că sunt necesare deplasări, bilete de avion, şi un disconfort pentru echipă. Pentru că în loc să pregăteşti jucătorii pe care îi ai şi care deja sunt la echipă încerci anumite lucruri care nu sunt corecte”.

În pauza de iarnă Pandurii adusese mai bine de o echipă, peste 11 jucători noi, de la Rapid, FCSB sau Gaz Metan Mediaş însă nu a putut legitima nici unul dintre aceştia deşi majoritatea erau talentaţi şi de viitor. Toţi au fost nevoiţi să plece înapoi la echipele de unde erau împrumutaţi deşi se vorbea despre o posibilitate de a-i legitima.

Vizualizări: 431

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: