Pandurii, o echipă decimată de accidentări

Jucători de bază de la Pandurii sunt accidentaţi şi nu vor juca în următoarele etape. Argentinianul Distefano a suferit o entorsă la meciul cu Ceahlăul de duminică. Brazilianul Elton a suferit o ruptură musculară în partida de la Galaţi. În afara celor doi, pandurii îi mai au absenţi, de lungă durată, pe Matulevicius şi Predescu.

Accidentaţii David Distefano şi Elton da Silva speră să revină rapid la şedinţele de pregătire normale. Argentinianul Distefano a suferit o entorsă la meciul cu Ceahlăul de duminică. El ar putea reveni la antrenamente în două zile, însă e incert pentru meciul de luni de la Giurgiu. În cazul lui Elton da Silva, situaţia e mai complicată. Brazilianul a suferit o ruptură musculară în partida de la Galaţi şi va mai lipsi aproximativ 10 zile de la antrenamente. Elton va rata meciurile cu Astra, Chiajna şi probabil, Dinamo şi ar putea reveni la meciul cu CFR Cluj de pe teren propriu.

În afara celor doi, pandurii îi mai au absenţi, de lungă durată, pe Matulevicius şi Predescu. Antrenorul Cristi Pustai explică și de ce vârful Pandurilor nu a revenit: „Cu Matulevicius aveam o înţelegere că vine după meciul cu Ceahlăul, dar am decis să mai rămână la recuperare şi va veni peste două săptămâni şi va intra pe teren. S-ar putea să-l vedem prin etapa a 9-a”, a declarat antrenorul echipei târgujiene.

În ceea ce-l privește pe Cornel Predescu, acesta nu va reintra în acest sezon: „În cazul lui Predescu e clar, nu cred că va juca în acest retur”, a declarat ieri Pustai.

Vizualizări: 165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: