Pandurii, păcăliţi de ucraineni

Pandurii si-au luat o teapa de zile mari! S-au deplasat 100 de kilometri pentru un amical cu Arsenal Kiev dar cand au ajuns la stadion, surpriza! Ucrainenii nu s-au prezentat la meci asa ca trupa lui Grigoras a ramas cu buza umflata.

Grigoraş a fost mulţumit când a văzut programul de amicale dar avea o dorinţă. Ca meciurile să se respecte iar adversarii să nu se mai schimbe la faţa locului.

La primul amical a avut parte de o surpriză de proporţii!

100 de kilometri pentru un antrenament

Dacă în stagiile precedente, adversarii au fost alţii decât cei anunţaţi iniţial, acum nu au mai fost deloc! Gorjenii s-au deplasat degeaba 100 de kilometri din cantonamentul de la Vosendorf. „Ne-am echipat pentru joc, au venit și arbitrii, dar cei de la Arsenal Kiev n-au venit. Dimineața s-a vorbit chiar și de culoarea echipamentelor, iar după amiaza nu au mai venit”, a declarat revoltat preşedintele Pîrvulescu. Pandurii au fost nevoiţi astfel să facă un simplu antrenament în loc de meciul amical. Nu se ştie dacă ţeapa încastă de panduri a fost din lipsa crasă de seriozitate a celor de la Arsenal Kiev sau din vina impresarilor care au organizat programul de meciuri amicale. Cert e că în aceeaşi zi şi de la aceeaşi oră, cei de la Kiev aveau programat un amical cu ungurii de la Pecs iar două echipe din România, FC Braşov şi CSMS Iaşi, anunţau şi ele că joacă cu Arsenal din Kiev! Ce încurcătură! Una care cu siguranţă nu i-a picat bine lui Petre Grigoraş.

Azi trebuie să joace cu alţi ucraineni

Culmea, pandurii au azi programat un alt test tot cu o echipă din Ucraina, Tavria Simferopol. Esticii au terminat pe locul 7 în ultima ediţie de campionat şi par o echipă mai serioasă. Până acum în Austria, cei de la Tavria au jucat deja cu CSMS Iaşi, meciul încheindu-se la egalitate, 0-0.

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: