Pandurii pierd dur derby-ul pentru locul 2 !

Pandurii au încheiat turul de campionat pe locul 3. În meciul decisiv pentru poziţia secundă, elevii lui Grigoraş au capotat şi au pierdut clar pe terenul Astrei, scor 1-4!

Astra Giurgiu– Pandurii Târgu Jiu 4-1 (1-1)

Au marcat: Seto (min. 9), A. Mureşan (48), Budescu (53), Fatai (55) / Maxim (43)

Astra: Lung – Bărboianu, Găman, A. Mureșan, Morais – De Amorim (min. 82, Tembo), Yahaya, Seto, Distefano – Budescu (87, Mățel), Fatai (72, Ivanovski). Antrenor: Valentin Sinescu.

Pandurii: Mingote – Ungurușan (min. 64, Pleașcă), Viera, Mamele, Vlad – Voiculeț, Nistor (80, Rusu), Răduț – Maxim, Matulevicius, Cristea (58, Karim). Antrenor: Petre Grigoraș.

Spectatori la showul Astrei

Pandurii aveau nevoie doar de un egal la Giurgiu pentru a încheia turul de campionat pe locul 2. Oamenii lui Grigoraş au sfârşit însă prin a fi doar simpli spectatori la show-ul pus în scenă de trupa lui Ioan Niculae. Astra a marcat prima prin japonezul Seto, Maxim a egalat chiar înainte de pauză, dar au fost de ajuns 10 minute de coşmar în repriza a doua ca gorjenii să fie umiliţi. Golurile au venit de la Mureşan, Budescu printr-o bijuterie de lovitură liberă şi Fatai după o greşeală a lui Unguruşan. „Am avut o primă repriză echilibrată din toate punctele de vedere. Din păcate am ieşit însă de la pauză şi am arătat o mostră de cum se poate pierde un meci în 9-10 minute. Mi s-a părut o lipsă de atitudine din partea multor jucători, prea mulţi care au jucat la un nivel foarte scăzut faţă de alte meciuri. Cred eu că ar trebui să rămână cu picioarele pe pământ, pentru că e foarte uşor să ajungi acolo sus, dar e foarte greu să te menţi la un anumit nivel. Fără muncă şi un joc colectiv, pentru că fotbalul e un joc colectiv şi nu unul individual, vor avea mari probleme şi vom avea mari probleme în viitor”, a explicat Grigoraş la final.

„Cel mai dureros e că am pierdut un meci în 9 minute fără să avem o presiune mare din partea adversarului. Dar pur şi simplu am comis nişte greşeli copilăreşti, greşeli de curtea şcolii care ne-au costat.”               

Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: