Pandurii, prea mici pe stadioanele mari

Pandurii s-au întors cu coada între picioare din fieful câinilor. Dinamovistii s-au distrat cu trupa lui Grigoraş, căreia i-a administrat un dureros 3 la 0. „Dacă jucăm tot aşa, pierdem şi la Bistriţa, iar Steaua face scorul etapei cu noi!”, crede Grigoras care-i vede pe stelisti cu o clasă peste celalalte echipe din liga 1.

Dinamo – Pandurii 3-0 (1-0), Stadion Arena Naţională, spectatori: 10.000

Au marcat: Curtean (min. 5), Alexe (57’) şi Dănciulescu (77’)

Dinamo: Naumovski – Nica, Luchin, D. Grigore, Pulhac – C. Matei (min. 73 Rus), C. Munteanu, Boubacar – Curtean, Dănciulescu (min. 82 S. Filip), Alexe (min. 69 Țucudean). Antrenor: Dario Bonetti.

Pandurii: Lazar – Ungurușan (min. 54 Pleașcă), Viera, Mamele, Vlad – Voiculeț, Nistor, Răduț (min. 74 Boutadjine) – Al. Grigoraș, Matulevicius (min. 58 Ibeh), Maxim. Antrenor: Petre Grigoraș.

Stadioanele mari nu le priesc

Contra celor de la Dinamo, pandurii au dat al doilea test consecutiv pe un stadion modern. Chiar dacă la meci au venit doar 10 mii de fani, gorjenii au părut copleşiţi de moment. Dacă la eşecul dur de la Ploieşti, oamenii lui Grigoraş au putut acuza eliminarea nedreaptă a lui Voiculeţ, acum nu există prea multe scuze pentru acest nou eşec. Practic toate cele 3 goluri ale câinilor roşii au plecat de la greşeli ale pandurilor la mijlocul terenului.

Ce-i drept şi elevii lui Grigoraş au avut destule ocazii de gol, dar le-au irosit cu nonşalanţă, campion la acest capitol fiind Alex Grigoraş, cu 3 şanse mari de a înscrie. Cea mai mare ocazie a fost cea a lui Viera, care a reluat în bară imediat după golul lui Curtean din debutul partidei. Maxim sau Răduţ n-au părut deloc în formă pe cea mai mare arenă a ţării în timp ce Nistor şi Voiculeţ au pierdut duelul la mijloc cu dinamoviştii lui Bonetti.

În concluzie, o victorie ideală pentru câini la comemorarea a 12 ani de la moartea lui Cătălin Hîldan şi un eşec care ar trebui să-i pună pe gânduri pe panduri. „O evoluţie ruşinoasă pentru noi. Astăzi am avut parte de o lipsă de atitudine inexplicabilă. Ar fi trebuit să fac multe schimbări la câte greşeli am făcut. Eu chiar speram că vom obţine un rezultat pozitiv”, a declarat Grigoraş la final.

„I-am adus pe jucători cu jumătate de oră înainte de meci, să-şi facă poze dacă vor, să se obişnuiască cu Naţional Arena, pentru că mulţi văzuseră stadionul doar la  televizor. Din păcate, am fost depăşiţi de situaţie, nu ne avantajează stadioanele noi.”           Petre Grigoraş, antrenor Pandurii

9 la 6 – a fost raportul ocaziilor de gol în favoarea pandurilor care au avut şi mai multe şuturi pe poartă faţă de câini (5 la 4)

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: