Pandurii prind aripi !

Pandurii, croiti dupa modelul Otelul Galati! Gorjenii au preluat in acest sezon sintagma de revelatia ligii intai. Sunt pe locul 3 dupa 7 etape, record in scurta istorie a echipei in prima liga. „Sa facem poza cu clasamentul!”, glumeste Grigoras care spera ca Pandurii sa ramana pe podium si dupa meciul cu Astra.

Grigoraş a construit la Târgu Jiu o echipă pe modelul celei de la Galaţi. Pandurii au început acest sezon la fel cum a făcut-o Oţelul în cel precedent, la capătul căruia gălăţenii au pus mâna pe titlul de campioni.

Nu-şi face iluzii

Grigoraş nu se gândeşte încă la astfel de scenarii. Vrea doar ca echipa să repete parcursul din primăvară, cu 4 victorii în 5 etape după un stagiu la Sibiu. ”După stagiul de la Sibiu, avem deja două victorii cu Mioveni și Steaua dar vreau să mai legăm câteva. Nu trebuie să atârne greu acest loc trei pentru că au trecut doar șapte etape. Trebuie să fie o mândrie că eşti acolo. Putem să facem o poză cu ziarul, să-l păstrăm la catastif pentru viitor, dar să sperăm că vom rămâne cât mai mult pe acest loc. Avem posibilitatea să ne păstrăm acest loc pentru că vom juca pe propriul teren şi matematic am putea câştiga meciul cu Astra şi pentru încă o etapă am putea să rămânem pe podium, sau chiar să urcăm pe doi, ceea ce ar fi extraordinar”, spune antrenorul.

Granzii le-au prins frica !

Pandurii au pierdut un singur meci din 7 în acest sezon, şi acela pe terenul liderului Dinamo. Gorjenii prind podiumul ligii întâi, după Dinamo şi CFR Cluj, dar înaintea Stelei, Rapidului sau a celor de la Vaslui. ”Sincer, îmi place foarte mult Pandurii. Mi-au plăcut şi în sezonul trecut, dar acum joacă foarte bine. Chiar i-am simţit în jocurile directe cu ei, o echipă foarte bună, care stă foarte bine în teren. Sunt foarte experimentaţi, iar antrenorul este foarte bun”, a spus rapidistul Ovidiu Herea pentru Dolce Sport.

Vizualizări: 119

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: