Pandurii, procese cu jucătorii după rezilierea contractelor

Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor (CNSL) din cadrul Federației Române de Fotbal a avut pe ordinea şedinţei din 28 ianuarie trei cazuri de la Pandurii.

Laurenţiu Iorga, jucătorul de la CS Pandurii împrumutat acum câteva zile la Oţelul Galaţi, cere bani de la clubul gorjean. Pronunţarea se va da pe data de 4 februarie.  Potrivit site-ului Pandurii, Iorga ar reveni la echipa din Gorj la finele sezonului 2014-2015.

Un alt jucător cu care Clubul Pandurii a reziliat contractul anul trecut, Doru Bratu, se judecă cu echipa tot pentru nişte bani. Următorul termen este 11 februarie 2015. Mihai Prunariu, preşedintele CS Pandurii la vremea rezilierii contractului, spunea că a făcut o economie de 300.000 de euro prin renunţarea la serviciile lui Bratu, care mai avea doi ani de contract.

În final, a treia cauză este între Pandurii şi Steaua. Echipa din Ghencea are de plătit 500.000 de euro după transferul lui Mihai Pintilii la Al Hilal. În contractul de transfer al mijlocaşului la Steaua scria că Pandurii va obţine 20% din suma cu care va fi revândut jucătorul. Steaua l-a dat pe Pintilii în iunie 2014 la Al Hilal, pentru 2,5 milioane de euro. Steaua susţine că nici ea nu a primit banii şi atunci nu poate plăti datoria la Pandurii. Următorul termen este 11 februarie.

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: