Regiment Târgu Jiu cheamă suporterii pandurilor la meci

Galeria Regiment Târgu Jiu a strigat adunarea pentru suporterii care doresc să vină la primul meci oficial al anului de pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu. Tânăra galerie a fost prezentă şi la meciurile amicale ale echipei Pandurii unde a făcut pregătirea pentru jocul cu CSM Reşiţa de sâmbătă.

Grupul de tineri iubitori de sport, care s-au reunit în ultimul timp sub denumirea de Regiment Târgu Jiu, formând o nouă galerie a echipei Pandurii, vor avea locuri rezervate la meciurile echipei favorite în Peluza Nord, cu intrarea pe la  Sala Sporturilor. Clubul Pandurii a informat deja suporterii că vor avea deschisă peluza consacrată lor: „Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu anunţă că membrii galeriei vor ocupa locul obişnuit din stadionul Municipal, la Peluza Nord, cu intrarea pe la porţile din zona Sălii Sporturilor (Poarta M). Copiii, cu vârsta de până la 14 ani, vor avea acces gratuit la meci”.

„Regiment Târgu Jiu” a  făcut apel la suporteri şi încearcă să mobilizeze cât mai mulți târgujieni pentru meciul de sâmbătă  cu CSM  Reşiţa, primul joc oficial care se dispută la Târgu Jiu în acest an: „Toţi la meci! Indiferent de situația clubului, de tot ce se întâmplă, haideți la meci, haideți să demonstrăm că ne iubim echipa. Împreună vom fi mai puternici ca niciodată. Cu totii la meci! Noi vom fi acolo, haide şi tu alături de noi pentru ai împinge de la spate pe PANDURII noștri, spre prima victorie acasă! Intrarea brigăzii Regiment Târgu Jiu se face pe la poarta M”.

Meciul din etapa a 22-a a Ligii 2 dintre Pandurii Târgu Jiu şi CSM Reşiţa va începe la ora 17:00, iar preţul unui bilet de intrare este de 15 lei.

Biletele pentru acest prim meci oficial din 2020 pot  fi achiziționate de la sediul clubului Pandurii Târgu Jiu, situat pe strada Victoriei, în Zona Pietonală, vineri, între orele 11:00 şi 16:00. În ziua jocului, sâmbătă, 22 februarie, biletele se vor pune în vânzare şi la casa de bilete a Stadionului Municipal, putând fi procurate până la ora oficială a meciului.

Galerie foto


Vizualizări: 878

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: