Craiovenii şi-au numit ultima achiziţie „zimbrişor carpatin”

Universitatea Craiova își întărește defensiva în vederea luptei la titlu şi l-a adus pe Claude Dielna, liber de contract, de la Portland Timbers. Fundașul francez a semnat un contract valabil până în 2021  şi deja a primit o poreclă de la conducere şi colegii de echipă care îl numesc „zimbrişor carpatin”.

Formația din Bănie a încercat să-l aducă pe Bogdan Planic de la FCSB, pentru suma de un milion de euro, însă patronul Mihai Rotaru nu a reușit să ajungă la un numitor comun cu Gigi Becali. „Am făcut o ofertă şi pentru Bogdan Planic de 1.000.000 de euro. Au fost nişte discuţii între domnul Rotaru şi Gigi Becali, dar nu s-au finalizat. Nu aveam cum să-l legitimăm la momentul acesta. Am ales să-l aducem pe Dielna. Este posibil să mai transferăm”, a declarat Sorin Cârțu pentru Digi Sport.

Gică Craioveanu a vorbit despre noul jucător al Craiovei, Claude Dielna, şi şi-a amintit de perioada în care fundașul francez evolua pentru Dinamo. Acesta consideră că este un transfer bun pentru Craiova, dacă fotbalistul se află la același nivel ca în urmă cu 3 ani.

„Grande” a declarat, în spirit de glumă, că s-a speriat când l-a văzut pe Dielna în cantonamentul Craiovei şi susține că fundașul „are faţă de fioros”, motiv pentru care l-a botazat „zimbrişor carpatin”. „Da, mi-am pus apărători, l-am văzut. A venit şi noaptea. Când l-am văzut, direct în cameră m-am dus. Are faţă de fioros, ”zimbrişor carpatin” i-am spus. Eu sper să ne ajute, am spus mereu că dacă vine cineva din afară să fie peste ce ai tu în ogradă. La Dinamo juca foarte bine, acum să vedem”, a declarat Gică Craioveanu.

Claude Dielna a mai evoluat în România, sub formă de împrumut, la Dinamo, timp de patru luni, în 2017. Acesta a lăsat o impresie bună în scurta perioadă petrecută la clubul din „Ștefan cel Mare”.

Vizualizări: 820

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: