Pandurii, şah în Regie

E clar, omul în plus nu le priieşte! Pentru al doilea meci la rând, pandurii nu au reuşit să înscrie deşi au jucat cu un om în plus. În Regie contra Sportului au avut parte de acest avantaj în ultimele 20 de minute dar meciul s-a încheiat nedecis, 0 la 0.

Sportul – Pandurii        0-0, București, Stadion Regie, spectator: 300

Sportul: Popescu – Patriche, Lung, Beța, Maxim – Ghinga, Lungu, Chețan – Ferfelea, Curelea, Târnăcop.   Antrenor: Daniel Timofte

Pandurii: Mingote – Pleașcă, Rusu, Cardoso, Vlad – Voiculeț, Nistor (Chiricheș <-xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />62’), Vranjes (Maxim 73’) – Lemnaru, Batin (Grigoraș 80’), Stromajer.                 Antrenor: Petre Grigoraș.

Cartonașe galbene: Târnăcop (14’), Chețan (29’), Curelea (49’) / Cardoso (55’), Voiculeț (60’).

Cartonașe roșii: Ghinga (71’) / - .

Arbitrii: Adrian Cojocaru - Ovidiu Artene şi Daniel Hulubei.

Iar n-au profitat de omul în plus

Pandurii mergeau în Regie cu gândul la o victorie care să-i urce până pe locul 2 și au atacat din startul partidei. Fără Pintilii, Viera și Chiricheș în echipa de start, echipa lui Grigoraș părea totuși vulnerabilă în apărare. Antrenorul pandurilor a mizat pe Rusu în defensivă și pe Batin în atac în locul ineficientului Alex Grigoraș. Prima ocazie a aparținut gorjenilor dar Lemnaru a fost blocat în ultimul moment de Patriche. O nouă şansă de a deschide scorul a fost irosită de Vranjes. Mijlocașul bosniac al pandurilor şi-a preluat bine o minge în careul Sportului, a şutat din întoarcere, dar slab(18). Gazdele au irosit apoi o mare ocazie de a marca, prin Ferfelea, lovitura liberă executată de acesta de la 16 metri fiind scoasă de Mingote (32). Vranjes a scăpat singur cu Popescu în finalul primei reprize dar finalizarea sa a fost una foarte slabă. Următoarea șansă a aparținut Sportului dar Lazăr a şutat slab în braţele lui Mingote, în urma unei acţiuni superb construită de studenți (67). Grigoraș i-a prins pe toți cu garda jos și l-a trimis în teren pe Chiricheș, anunțat indisponibil clar până la partida cu Oțelul. Fundașul de națională care nu mai evoluase de la partida cu Astra din urmă cu o lună de zile a fost protagonistul incidentului care a dus la eliminarea lui Ghinga. Acesta l-a faultat dur pe Chiricheș și a văzut cartonașul roșu. Pandurii au avut astfel 20 de minute de superioritate numerică dar, la fel ca la meciul din Cupă cu Brașov, nu au știut să profite. Practic până la final, oamenii lui Grigoraș nu și-au mai creat nicio ocazie clară de gol, ba chiar puteau pierde la reluarea puțin pe lângă a lui Curelea din prelungiri. S-a încheiat însă 0 la 0, rezultat oarecum just după felul cum s-a desfășurat partida de șah din Regie.

”Nu pot să spun că sunt dezamăgit pentru că la cum am evoluat în repriza a doua nu meritam mai mult. Chiar dacă am avut om în plus 20 de minute nu am reușit să ne creăm ocazii de gol pe final. Singurul lucru pozitiv e că am luat un punct și n-am primit gol al patrulea meci consecutiv”

Petre Grigoraș, antrenor Pandurii

Vizualizări: 156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: