Pandurii, şapte meciuri de verificare

Pandurii Târgu Jiu şi-a propus să joace 6-7 meciuri de verificare până la reluarea campionatul ligii a II-a. Meciurile perfectate până acum sunt cu echipe de Liga a III-a, pentru că în judeţele învecinate cam asta există. Primul meci va fi cu Internaţional Băleşti pe 23 ianuarie, fiind perfectate întâlniri şi cu echipele din Reşiţa şi Filiaşi.

Antrenorul Adrian Bogoi a spus că mai sunt două date libere, pentru care sunt discuţii cu alte echipe. Aşteptările lui Bogoi de la aceste meciuri nu sunt legate strict de rezultate. „Ne dorim să integrăm toţi jucătorii, şi pe cei care au fost accidentaţi, şi pe cei care vor veni. Să găsim formula optimă de echipă pentru reluarea campionatului”, a spus Bogoi la Radio Infinit.

Antrenorul a explicat cauzele pentru care echipa este acum pe loc retrogradabil: „Am avut mulţi jucători accidentaţi, mulţi jucători suspendaţi, mulţi jucători ieşiţi din formă, mulţi jucători cu atitudine necorespunzătoare cel puţin acestui nivel. Primul obiectiv este evitarea retrogradării, menţinerea echipei în Liga a II-a, după care ne mai gândim la alte obiective. Este un proiect perfect realizabil”.

Bogoi a mai spus că noii jucători pot fi legitimaţi acum, după ce instanţa a dat termen pentru luna martie în procesul de faliment. „Ne mai dorim 3-4 jucători, ne trebuie şi maturitate la echipă, şi valoare, sperăm ca după data de 17 ianuarie să îi putem legitima”, a spus antrenorul de la Pandurii.

Vizualizări: 626

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: