Pandurii se adună înainte de reunire

Fotbaliştii de la Pandurii se vor reuni oficial pe data de 13 iulie pentru a începe pregătirea, dar o parte dintre ei sunt nerăbdători să se antreneze deja. Este vorba de tinerii juniori şi o parte dintre jucătorii aflaţi în probe care sunt aşteptaţi la Târgu Jiu în aceste zile.

 Oficial, antrenorul pandurilor spune că va începe pregătirea cu echipa începând de luni 13 iulie, dar deja o parte dinte jucători au sosit la Târgu Jiu sau sunt aşteptaţi în următoarele zile. Până la începerea antrenamentelor conducerea clubului vrea să pună la punct detaliile necesare pentru a respecta protocolul anti-Covid stabilit de lege.

„Practic de luni vom începe antrenamentele oficiale, acum doar ne adunăm. Aştept un număr de 25-26 de jucători la reunirea de luni 13 iulie dintre care o să păstrez 23 pe care ne vom baza sezonul viitor”, a explicat antrenorul Călin Cojocaru marţi seara la Accent Tv, precizând că o parte dintre jucători, în special străinii, vor ajunge în oraș în această săptămână, urmând să rămână izolaţi până la testele pentru coronavirus. Cea mai mare parte a lotului este formată din jucătorii care au evoluat sezonul trecut dar vor exista şi jucători aflaţi în probe. „La reunire vor fi prezenți în primul rând jucătorii pe care i-am avut în sezonul 2019+2020. Avem și o listă pe care am pus-o în discuție cu antrenorul și cred că, zilele acestea, vom stabili clar cine face deplasarea și cine va veni la Târgu Jiu. Sunt jucători care își doresc să vină să joace aici, acum în funcție de ce vor putea arăta, în funcție de ce zice și staff-ul tehnic, vom vedea. E normal să treacă mai mulți jucători pe la club să vedem cine și cu ce vom rămâne”, a  spus şi directorul sportiv Camilian Floroiu.

Pandurii a încheiat sezonul trecut, la suspendarea acestuia, cu 17 jucători în lot şi cu o serie de juniori.

Vizualizări: 553

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: