Fetele de la CSM se antrenează doar în aer liber

Echipa de handbal senioare a CSM Târgu Jiu a fost prima care a reluat antrenamentele, aceasta fiind urmată și de junioare care au început pregătirea pe 7 iulie. Până acum fetele s-au antrenat doar în aer liber, pe pista Stadionului Municipal sau pe terenul sintetic al echipei Pandurii, situat în imediata apropiere a stadionului.

Pregătite din acest sezon de antrenorii Liviu Andrieș și Andrei Enache, handbalistele senioare de la CSM își continuă antrenamentele în aer liber. În vederea pregătirii noului sezon, Liviu Andrieș a ales pentru început să facă pregătirea fizică, constând în alergare pe pista stadionului sau antrenamente fizice cu aparate specifice pentru aer liber.

Marți senioarele de la CSM au efectuat o ședință fizică pe terenul sintetic din cadrul Complexului Sportiv Municipal pe care l-au împărțit cu juniorii clubului Pandurii.

Antrenorul Liviu Andrieș a precizat că nu există interdicție de antrenamente în sală dar programul stabilit pentru început prevede antrenamente fizice în aer liber: „Putem să ne antrenăm şi în sală dar acesta este acum programul nostru. Respectăm normele, vom lucra în grupuri de câte 5-6 fete şi în aer liber avem spațiu destul. În sală momentan nu intrăm şi, cel puțin 10-12 zile ne vom pregăti afară. Vom face pregătire fizică generală și mai puțin specifică cu mingea. Avem mult de lucru după această perioadă lungă fără antrenamente”.

Echipa de handbal feminin a reluat antrenamentele de la 1 iulie după o pauză de câteva luni de absenţă din sală. La antrenamente au fost prezente şi cele două noi achiziţii, Cosmina Lia Cozma (28 de ani), venită de la Știința București, și portarul Sara Abed-Kader (23 de ani), ultima oară la HC Zalău.

Vizualizări: 280

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: